Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pričakovani dobiček s.p.-ja se upošteva k... 3.10.2012 15:54:57
|
|
|
|
Tutan
|
Tole meni tudi ni šlo v račun. Ker od denarja, ki si ga dam na stran, torej na banko, že itak plačam lep davek. Otroški, prihranjen denar, sva dvignila, babica pa je odprla varčevalni račun na svoje ime, da se izognemu temu. Se pa skozi leta kar nabere nekaj denarja, če daješ od rojstva na stran denar. In te ta denar lahko brez problema, pa čeprav za 0,2% potisne v naslednji razred ali celo razred brez otroških. Mi je pa grozno in dejansko je tako - da se sliši tako, kot da država ''tepe'' tiste, ki varčujemo, hodimo v službo, smo se šolali, da lahko prinesemo tistga jurija domov - itak nas pa že sama situacija v gospodarstvu tepe. Se jim pa zdi normalno, očitno?, da nekateri pa živijo na račun otroških. Pa vrtec minimalno, pa nevemkaki dodatki. Pač v končni fazi se ti zdi nefer.
|
|
|
|
RE: Pričakovani dobiček s.p.-ja se upošteva k... 9.10.2012 14:10:30
|
|
|
|
poli*
|
IZVIRNO SPOROČILO: samohranilka07 imam isto težavo sem zaposlena in imam popoldanski s.p., s katerim sem poslovala z ničlo in so mi prikazali 6500 evrov dobička...lepo bi blo če bi blo! Pozdravljene. Me zanima, kakšne odgovore na pritožbo ste dobile glede popoldanskega s.p.-ja in pričakovanega dohodka?
|
|
|
|
RE: Pričakovani dobiček s.p.-ja se upošteva k... 1.2.2013 19:52:32
|
|
|
|
biba26
|
Ja to tudi mene zanima?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?