|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   a bi bilo lahko?:)
20.3.2012 16:18:15   
Anonimen
Ok, samo majčken test ker sem malce malce nestrpna.

Načrtujeva user posted image (nekaj mesecev delava na tem) ovul.testi ne pokažejo nič, se orientiram po sluzi in prejšni mesec se mi zdi je en dan prav curilo..In sva 2 dni zapored user posted image :)

In zdaj me zadnji teden nekajkrat na dan ščipa v "jajčnikih" oz. tisti občutek, kot da bom dobila M. Ampak M pride šele čez 9 dni (in je vedno redna), tako pa me ni špikalo še nikoli (čeprav je komaj zaznavno user posted image ).

A bi to lahko bil znak? :))
Kot pravim malce za "hec", tako vem da bom na test morala čakati vsaj še 10 dni.. :)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: a bi bilo lahko?:)
21.3.2012 6:45:49   
butt3rfly
lahko, da ti je tvoj dragi zabil goluser posted image pri meni je bil to praktično edini poseben znak, ki sem ga zaznavala. špikanje pa se je tudi pojavilo nekje 7,8 dni pred načrtovano M. česa drugega ni bilo. mislim, da lahko upaš. sigurna boš pa itak šele takrat, ko boš delala test, če prej ne bo M.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2012 9:40:47   
Anonimen

Pri meni je bilo zelo podobno. Ovulaciski test nikoli nič pokazal. Še test za nosečnost šele 10 dan po tem ko bi že morala dobiti M. no sedaj pa sem 24. teden..
držim pesti!! Sporoči

(odgovor članu butt3rfly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2012 11:00:09   
sontschica

Tudi mene je od O naprej do predvidene user posted image špikalo, ko me prej nikoli ni in je bil to znak user posted image
držim pesti, da bi bilo pri tebi tudi tako.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?