a bi bilo lahko?:) (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> a bi bilo lahko?:) (20.3.2012 16:18:15)

Ok, samo majčken test ker sem malce malce nestrpna.

Načrtujeva [sm=duda.gif] (nekaj mesecev delava na tem) ovul.testi ne pokažejo nič, se orientiram po sluzi in prejšni mesec se mi zdi je en dan prav curilo..In sva 2 dni zapored [sm=sloncek.gif] :)

In zdaj me zadnji teden nekajkrat na dan ščipa v "jajčnikih" oz. tisti občutek, kot da bom dobila M. Ampak M pride šele čez 9 dni (in je vedno redna), tako pa me ni špikalo še nikoli (čeprav je komaj zaznavno [sm=smiley36.gif]).

A bi to lahko bil znak? :))
Kot pravim malce za "hec", tako vem da bom na test morala čakati vsaj še 10 dni.. :)

butt3rfly -> RE: a bi bilo lahko?:) (21.3.2012 6:45:49)

lahko, da ti je tvoj dragi zabil gol[sm=smiley36.gif] pri meni je bil to praktično edini poseben znak, ki sem ga zaznavala. špikanje pa se je tudi pojavilo nekje 7,8 dni pred načrtovano M. česa drugega ni bilo. mislim, da lahko upaš. sigurna boš pa itak šele takrat, ko boš delala test, če prej ne bo M.

Anonimen -> RE: a bi bilo lahko?:) (21.3.2012 9:40:47)

Pri meni je bilo zelo podobno. Ovulaciski test nikoli nič pokazal. Še test za nosečnost šele 10 dan po tem ko bi že morala dobiti M. no sedaj pa sem 24. teden..
držim pesti!! Sporoči

sontschica -> RE: a bi bilo lahko?:) (21.3.2012 11:00:09)

Tudi mene je od O naprej do predvidene [sm=hudicek1.gif] špikalo, ko me prej nikoli ni in je bil to znak [sm=nosecka.gif]
držim pesti, da bi bilo pri tebi tudi tako.[sm=pikapoka1.gif]

Stran: [1]