|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Vonj
19.3.2012 23:21:43   
drum
HVALA za odgovore,
ene ste se kar direktno izrazile-da rit smrdiuser posted image no saj res ne diši. Ne more. Ja to me moti, in če jaz nisem umit me tudi strašansko moti. Hrana, hormoni..imajo svoj vpliv.
Problem je tudi ta- enkrat mi je zaupala, da ji je bivši rekel da smrdi. No to je bilo verjetno izrečeno v navalu jeze-ob razhajanju marsikaj rečeš in tudi slišiš. Sem doživel. Zato res ne bi bilo lepo od mene, če bi omenil kaj takega pa naj bo še tako obzirno.
Je tudi res, da se nisem zaljubil ponovno in da jo cenim zaradi drugih stvari-kar sem že omenil.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.3.2012 8:27:03   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: drum

HVALA za odgovore,
ene ste se kar direktno izrazile-da rit smrdiuser posted image no saj res ne diši. Ne more. Ja to me moti, in če jaz nisem umit me tudi strašansko moti. Hrana, hormoni..imajo svoj vpliv.
Problem je tudi ta- enkrat mi je zaupala, da ji je bivši rekel da smrdi. No to je bilo verjetno izrečeno v navalu jeze-ob razhajanju marsikaj rečeš in tudi slišiš. Sem doživel. Zato res ne bi bilo lepo od mene, če bi omenil kaj takega pa naj bo še tako obzirno.
Je tudi res, da se nisem zaljubil ponovno in da jo cenim zaradi drugih stvari-kar sem že omenil.

Ja,pol je že neki na tem. Zdej al ji obzirno poveš,da te ta vonj moti (mislm,pa koga nebi), al pa če si pač tiho in ne uživaš v spolnosti,kar bi bla škoda.

(odgovor članu drum)
Neposredna povezava do sporočila: 27
20.3.2012 10:54:03   
petea
drum,
lepo bi bilo, da se razjasniš, kaj ti smrdi - najprej omenjaš njen splošen vonj, za katerega bi lahko bil vzrok kar koli od že naštetega v dosedanjih sporočilih,

zdaj praviš, da je problem v zadnjičnih vonjavah, ki jih zaznavaš, kljub temu, da ženska zelo skrbi za svojo higieno

pa izjava njenega bivšega, da naj bi smrdela, ti ne gre iz glave

imam bolj občutek, da iščeš izgovore, da ne bi bila bolj popolna od tebe

če pa je res problem v vonju, ti je že bilo predlagano skupno kopanje oz. tuširanje pred ljubimkanjem; pa jo umij s kakšnim njenim šamponom, ki ti je všeč na njej, in ji pohotno povej, da si čisto nor, ko diši tako ter da se ji potem sploh ne moreš upreti

me res zanima, kako bo naslednjič

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.3.2012 19:50:13   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor
Sadje in smoothiji izboljšajo vonj potu.

sploh ananas, menda user posted image  je neki casa krozila taka fama o tem sadezu - pa se vedno ne vem, a je res! user posted image

Aha, tudi jaz tole slišala- ampak glede okusa sperme... Pa še danes ne vem, če drži user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.3.2012 19:51:36   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Drži, povem iz prve roke. Švic smrdi manj. Pa sperma tudi.

user posted image  A še komu sperma smrdi? Prvič slišim...

Drugače pa da se držim teme- po moje ti ta ženska ne diši oz njeni feromoni niso na tvoji linij, žal.
Meni je moj ljubi vedno dišal- tudi sveže zašvican user posted image ...

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 20.3.2012 19:56:37 >

ROŽICA

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.3.2012 20:04:54   
mateyka
rit se vsakemu zasmradi, če ni redno z milom umivana in posušena ter napudrana. imho user posted image

je pa tud neki res - če partnerja strastno ne ljubiš, verjetno bolj smrdi. user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.3.2012 20:08:35   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

user posted image  A še komu sperma smrdi? Prvič slišim...

Ja, sperma smrdi user posted image user posted image In to grozno fujjjj smrdi user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.3.2012 20:08:55   
pebs

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

rit se vsakemu zasmradi, če ni redno z milom umivana in posušena ter napudrana. imho user posted image

je pa tud neki res - če partnerja strastno ne ljubiš, verjetno bolj smrdi. user posted image

user posted image Bomo cel doktorat o riti naredle.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.3.2012 20:14:16   
posh

IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

A še komu sperma smrdi? Prvič slišim...

Meni ne, tudi jaz prvič slišim.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.3.2012 20:34:44   
mateyka
jaz pa priznam, da nisem mela časa vohat sperme, niti mi ni nikoli na pamet padlo da jo povoham. zgleda sem preveč zaupljiva - mogoče celo naivna? user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 20.3.2012 20:40:47 >

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.3.2012 20:40:00   
posh

jaz pa priznam da nisme mela časa vohat sperme, niti mi ni nikoli na pamet padlo da jo povoham.

Niti ko jo imaš po faci?user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
20.3.2012 20:44:53   
Andromeda

jaz pa priznam, da nisem mela časa vohat sperme, niti mi ni nikoli na pamet padlo da jo povoham. zgleda sem preveč zaupljiva - mogoče celo naivna? user posted image

Verjetno boš zdej dol padla, ko ti povem, da v mojem srednješolskem učbeniku somatologije piše, da ima vonj po cvetočih divjih kostanjih user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.3.2012 20:47:36   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: posh
jaz pa priznam da nisme mela časa vohat sperme, niti mi ni nikoli na pamet padlo da jo povoham.

Niti ko jo imaš po faci?user posted image

pri nas zgleda samo psi vohajo spermo user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=VPWL-onGorQ

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.3.2012 20:49:30   
posh
Si se pa izmazala, lisica...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.3.2012 20:49:43   
mateyka
hehe..

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.3.2012 21:00:24   
posh
Gremo naprej...k drumovemu problemu..mene bi zanimalo, kaj je zate drum higiena na visoki ravni?

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.3.2012 23:16:29   
liliana
Klistiranje.....

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 42
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?