TomTaylor -> RE: Vonj (19.3.2012 20:43:52)
|
Res je težko povedat nekomu, da smrdi med seksom. Mi ti zdej tukaj lahko naštevamo kaj naj sproba, kaj naj spremeni, kaj naj je, s čim naj se umiva,...ampak žal ji ti tega ne boš mogel predlagati brez da bi jo zraven še prizadel. hm..sej pravim..predlagaj ji seks pod tušem za začetek. Ali pa, glede na to, da rada eksperimenirata - v erotičnih trgovinah (pa tudi v Mullerju, Dm-u) dobiš razne gele za intimne predele (ki so hkrati tudi kot geli za masažo telesa), imajo zelo prijeten vonj (nekateri tudi okus[sm=smiley2.gif])....Pa se malo poigrajta in jo pač med predigro navlaži. Bo sigurno omililo vonj. Sicer pa poiskusita SKUPAJ popiti čimmanj kave in ter popiti čimveč sadnih sokov/vode. Sadje in smoothiji izboljšajo vonj potu. Izogibat se pikantni in začinjeni hrani, najbolj proč od jedi iz čebule (golaži) in česna. Pa čimmanj beljakovin in mlečnih izdelkov. Po beljakovinah ima pot najizrazitejši vonj. Po tuširanju je priporočljivo intimne dele obrisati do suhega - je potem vonj milejši oz. tak kot mora biti. Če ti predeli ostanejo vlažni se lahko že po 15 minutah razvije neprijeten vonj. Mogoče uporaba otroškega pudra po tuširanju za predel med ritnicami ne bi bila odveč. Predlog pač, samo ne vem kako bi ga ti prenesel na partnerko...Mogoče kot del predigre, ne vem... Uporablja naj čimbolj bomažne vložke in spodnje perilo naj bo obvezno bombažno. Podaj se malo po trgovinah in poišči kakšen seksi bombažen kos spodnjih hlačk.. V skrajnem primeru pa pač ... namazat se s kremo, parfumom ali deodorantom pod nosom. Ni rešitev, ampak meni to dostikrat pomaga poleti na vlaku, ko se tre vsesorte prepotenih, prešvicanih, po gnilih zobeh smrdečih sopotnikov. Kot sem že rekla, mene vonjave tako motijo, da sem sposobna spraznit želodec zaradi tega. Včasih celo sama sebi zasmrdim, pol pa jao meni [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|