posh
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu Se kar strinjam z liliano - eni malo preveč radi verjamete v teorije zarote (sem hotla že pri uni temi napisat, pa ne vem če sem se spravla?). Sej ne rečem, da so multi-korporacije poštene in tam zato, da koristijo človeštvu (zihr, ja ), ampak da so pa tam zato, da nam škodijo??? Kdo jih je pa poslal - sam satan najbrž??? Mislim, da moraš bit že kar malo veren, da verjameš vsem tem teorijam ala Moore in vsemu kar kroži po netu - kar je naklamfal nekdo, ki je imel 5 min časa. Trač po domače rečeno. Ne govorim točno o tem primeru, očitno je resničen, samo vzrokov zakaj se je to zgodilo je 1 miljon, in verjet v enega (zarotniškega) je najbolj fajn, itak (SPLOH ČE GLEDAŠ PREVEČ FILMOV ). Smešno je, da verjamete, da nas hočejo "tisti" zastrupljati, širiti bolezni, kakorkoli poslabšati kakovost našega življenja. Poglejte malo v zgodovino kakšna je bila življenjska doba in kakšne bolezni so bile in kakšni so bili vzroki smrti. Trenutno smo 99% na boljšem kot pred par sto leti (kar npr. za evolucijo ni nič) in prav nič ne rabimo induciranih bolezni - saj že kar sami pokupimo skoraj vse kar nam ponudijo - ker smo takoalitako nesrečni/predebeli/presuhi/mozoljasti... vzrokov je dovolj in res ne rabijo še česa dodatno izzivat. Je dovolj naravnih patogenov, brez skrbi! Zakaj toliko kemije, če ne zato, da nas namerno zastrupijo??? Ker je ceneje, bolj dostopno in bolj privlačno (pisano/sladko/šumeče/zabavno...) - se bolj prodaja kot naravno, čisto preprosto. OK za aspartam v kapsulah ne vem zakaj bi ga dajali, ampak za 1x na leto ko ga jemo... Sploh pa - v takih količnah kot ga pojemo, zagotovo ni škodljiv. Te debate se mi zdijo kar malo smešne... kot npr. kdo in zakaj je ubil Kennedyja... Rusi/cia/FBI... who f... cares... en ga je in tudi če bomo kdaj zvedli kdo je bil, nikoli ne bomo izvedli resničnega ozadja, to sem prepričana. Zato se ne ubadat s tem, ker ne boste rešli sveta Manj se ne morem strinjat s celotnim postom...ampak ok, vsak ima svoje razmišljanje in ni na meni, da prepričujem koga v nasprotno. Samo toliko..
|