|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to možno?
2.3.2012 12:45:23   
žametka
Pozdravljene, z možem sva imela nezaščiten spolni odnos pred petimi dnevi (in pred sedmimi). Že dva dneva se ne počutim najboljše, saj čutim slabost, kar ni ravno v moji navadi, da mi je slabo.

Mislite, da je možno, da je to zaradi nosečnosti? Sicer že imam enega otročka, ampak takrat na srečo nisem občutila nobene slabosti. Je možno, da se znaki pojavijo po 5 dneh?

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je to možno?
2.3.2012 12:50:00   
kimica86
Po 5 dneh ziher ne, ker je res prezgodaj.. Če sta kaj napalila, boš videla lahko šele čez kašnih 5, 6, 7 dni, saj potrebuje semenčica, da oplodi jajčece, kjer se začne potem cel ta proces dogajat od 4-7 dni..

(odgovor članu žametka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2012 19:08:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: žametka

Pozdravljene, z možem sva imela nezaščiten spolni odnos pred petimi dnevi (in pred sedmimi). Že dva dneva se ne počutim najboljše, saj čutim slabost, kar ni ravno v moji navadi, da mi je slabo.

Mislite, da je možno, da je to zaradi nosečnosti? Sicer že imam enega otročka, ampak takrat na srečo nisem občutila nobene slabosti. Je možno, da se znaki pojavijo po 5 dneh?

Lp

Mislim, da ni možno in da je vse bolj v glavi.

(odgovor članu žametka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.3.2012 7:56:20   
Anonimen
Zdravo!

Jast sem na istem kot ti, 3 dni od spolnega odnosa me zbada v spodnjem delu trebuha (kot bi me nekaj ščiplo ter imam zelo napihnjen trebuh, kakšen dan bolj občutim špikanje, napihnjenost pa ne mine).
Od spolnega odnosa je 10 dni, ampak bom še malo počakala. Ta teden grem k svoji zdravnici, da z mano ni narobe kaj drugega, saj se mi to prvič dogaja. Pred menstruacijo pa sem vedno imela zelo boleče krče, da sem morala vedno vzeti po dve nalgesin tableti, da me trebuh ni več bolel.
Upam, da me zdravnica pošlje na krvni test, ker ne vem kdan naj naredim druge teste, saj se mi to res dogaja prvič.
Sem pa že slišala več žensk, da so takoj vedel, da so zanosile.

srečno :)

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.3.2012 10:06:32   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: žametka

Lp

Za nasvet lahko vprašaš tudi tole ginekologinjo, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu žametka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2012 19:44:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo!

Jast sem na istem kot ti, 3 dni od spolnega odnosa me zbada v spodnjem delu trebuha (kot bi me nekaj ščiplo ter imam zelo napihnjen trebuh, kakšen dan bolj občutim špikanje, napihnjenost pa ne mine).
Od spolnega odnosa je 10 dni, ampak bom še malo počakala. Ta teden grem k svoji zdravnici, da z mano ni narobe kaj drugega, saj se mi to prvič dogaja. Pred menstruacijo pa sem vedno imela zelo boleče krče, da sem morala vedno vzeti po dve nalgesin tableti, da me trebuh ni več bolel.
Upam, da me zdravnica pošlje na krvni test, ker ne vem kdan naj naredim druge teste, saj se mi to res dogaja prvič.
Sem pa že slišala več žensk, da so takoj vedel, da so zanosile.

srečno :)

lp

Ene ste pa res kot iz lune. Četudi bo test pozitiven, NE moreš imeti 3 dni po spolnem odnosu znakov nosečnosti!!! Ne 3 dni po, ne 5 dni po in ne 7 dni po!!!Pa od kod vam te slutnje, pa saj nismo v ledeni dobi?
Pa kaj je res težko počakat na menstruacijo, pa potem narediti test če je ne bo?
Moraš pa imet super G, da te bo sprejela zato, ker se tebi dozdeva, da si noseča. A misliš, da bo ona pogledala v magično kroglo in rekla, da si?

Katera pa lahko reče da je takoj vedela? Pa kaj vam res ni jasno? Ko se oplojeno jajčece vgnezdi, se začne sproščat nosečniški hormon, tako da raje malo pogooglaj, kje se jajčece oplodi ter kje in kdaj se vgnezdi, preden verjameš takim flancam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2012 10:18:00   
beba1912
Jaz lahko zase rečem, da sem takoj vedela da sem noseča, točno dva dni po spolnem odnosu. Takrat se je začela slabost, ki je potem trajala vsaj 4 mesece. Moja kolegica ima podobne izkušnje, je vedela, še preden je naredila test.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.3.2012 19:49:47   
Taddy78
2 dni po spolnem odnosu ne moreš biti  oz. še nisi niti noseča. Torej si do dejanske vgnezditve imela namišljeno nosečnost. Razen če si čutila kako je spermij preluknjal jajčece in sta začela potovanje do maternice...ta traja cca 7 dni. Če  bi napisala, da si vedela 1 teden po sexu, bi še ti mogoče verjela.
Ene ste pa res face user posted image

(odgovor članu beba1912)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.3.2012 20:59:28   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

2 dni po spolnem odnosu ne moreš biti  oz. še nisi niti noseča. Torej si do dejanske vgnezditve imela namišljeno nosečnost. Razen če si čutila kako je spermij preluknjal jajčece in sta začela potovanje do maternice...ta traja cca 7 dni. Če  bi napisala, da si vedela 1 teden po sexu, bi še ti mogoče verjela.

To bi tudi sama odgovorila, če bi imela za sabo samo 1 nosečnost-pač naključje...da pa vedno ko si noseč veš še predno je sploh dobro konec ovulcije, da je nekja drugače v telesu(pa vem da vse knjige in literatura, pušenjak pravijo da to ni mogoče), potem pa ni druge razlage, kot da nekatere ženske pač čutimo, da se nekaj dogaja..pa ni to vse v psihi..v 15 letih odkar imam sp. odnose se mi je to zgodilo natanko 4x in vednouser posted image , tako da ja, nekatere pač vemo(tudi test sem vedno delala prehitro, pa kljub temu da je bil negativen sem možu rekla, ja to ni prav, boš videl da sem noseča), ta tretjič mi je itak rečel da sem čarovnicauser posted image in ni več dvomil user posted image

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
9.3.2012 21:03:55   
posh
Nič čarovnica, temu bi jaz rekla dobra intuicija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.3.2012 16:54:03   
šrimpf
no žametka, kako je, so se slutnje uresničile? user posted image

se pa podobno tudi meni dogaja, špikanje, boleče prsi, dunajci se mi prikazujejo še v sanjah, pa jih drugače tudi povoham ne. user posted image odštevam dneve, ko bi test mogoče že kaj pokazal.

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.3.2012 21:12:16   
žametka
nič še ni jasno š- še 6 dni do menstruacije...bom videla, če bo prišla ali ne

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.3.2012 15:04:37   
Taddy78

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

To bi tudi sama odgovorila, če bi imela za sabo samo 1 nosečnost-pač naključje...da pa vedno ko si noseč veš še predno je sploh dobro konec ovulcije, da je nekja drugače v telesu(pa vem da vse knjige in literatura, pušenjak pravijo da to ni mogoče), potem pa ni druge razlage, kot da nekatere ženske pač čutimo, da se nekaj dogaja..pa ni to vse v psihi..v 15 letih odkar imam sp. odnose se mi je to zgodilo natanko 4x in vednouser posted image , tako da ja, nekatere pač vemo(tudi test sem vedno delala prehitro, pa kljub temu da je bil negativen sem možu rekla, ja to ni prav, boš videl da sem noseča), ta tretjič mi je itak rečel da sem čarovnicauser posted image in ni več dvomil user posted image

To je nekaj drugega, če ti čutiš, da bo pa recimo določen mesec plodn. Ne moreš pa imeti, kot je napisala zgornja anonimna, 2 dni po sexu slabosti, če še niti noseča nisi.
Mogoče nisi čarovnica, mogoče se znaš pač dobro psihično prepričat, da se bo neka stvar uresničila. Bi bilo dobro, da igraš loto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?