Anonimen -> RE: Je to možno? (7.3.2012 19:44:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zdravo! Jast sem na istem kot ti, 3 dni od spolnega odnosa me zbada v spodnjem delu trebuha (kot bi me nekaj ščiplo ter imam zelo napihnjen trebuh, kakšen dan bolj občutim špikanje, napihnjenost pa ne mine). Od spolnega odnosa je 10 dni, ampak bom še malo počakala. Ta teden grem k svoji zdravnici, da z mano ni narobe kaj drugega, saj se mi to prvič dogaja. Pred menstruacijo pa sem vedno imela zelo boleče krče, da sem morala vedno vzeti po dve nalgesin tableti, da me trebuh ni več bolel. Upam, da me zdravnica pošlje na krvni test, ker ne vem kdan naj naredim druge teste, saj se mi to res dogaja prvič. Sem pa že slišala več žensk, da so takoj vedel, da so zanosile. srečno :) lp Ene ste pa res kot iz lune. Četudi bo test pozitiven, NE moreš imeti 3 dni po spolnem odnosu znakov nosečnosti!!! Ne 3 dni po, ne 5 dni po in ne 7 dni po!!!Pa od kod vam te slutnje, pa saj nismo v ledeni dobi? Pa kaj je res težko počakat na menstruacijo, pa potem narediti test če je ne bo? Moraš pa imet super G, da te bo sprejela zato, ker se tebi dozdeva, da si noseča. A misliš, da bo ona pogledala v magično kroglo in rekla, da si? Katera pa lahko reče da je takoj vedela? Pa kaj vam res ni jasno? Ko se oplojeno jajčece vgnezdi, se začne sproščat nosečniški hormon, tako da raje malo pogooglaj, kje se jajčece oplodi ter kje in kdaj se vgnezdi, preden verjameš takim flancam.
|
|
|
|