Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Blato pri 1 mesecu staremu dojenčku 15.2.2012 10:53:28
|
|
|
|
Ajra RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2 Pozdravljeni, mene pa zanima kakšno naj bi bilo blato pri 1 mescu staremu dojenčku? Moj ima barvo gorčice, vendar me bolj kot barva zanima oblika. Moj ima kar v tekočem stanju A je to ok? Je pa polno dojen in ničesar drugega mu ne dajem. Kdaj naj bi blato postalo trše? Ob uvajanju goste hrane? Hvala Najbrž je vse tako, kot mora biti, da pa boš mirnejša, pa lahko vprašaš pediatrinjo Tino Božičnik. Ti bo z veseljem odgovorila. Tukaj ji lahko zastaviš vprašanje: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/tina-bozicnik_42
|
|
RE: Blato pri 1 mesecu staremu dojenčku 15.2.2012 10:55:51
|
|
|
|
vijolica2
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Blato pri 1 mesecu staremu dojenčku 15.2.2012 10:58:53
|
|
|
|
Najin_pikec
|
Pri dojenih otrocih naj bi bilo blato vedno bolj tekoče. Naš pri 3,5 mesecih še vedno tekoče kaka, barve so pa od gorčične do zelene.
|
|
|
|
RE: Blato pri 1 mesecu staremu dojenčku 15.2.2012 11:00:26
|
|
|
|
lenčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica2 Pozdravljeni, mene pa zanima kakšno naj bi bilo blato pri 1 mescu staremu dojenčku? Moj ima barvo gorčice, vendar me bolj kot barva zanima oblika. Moj ima kar v tekočem stanju A je to ok? Je pa polno dojen in ničesar drugega mu ne dajem. Kdaj naj bi blato postalo trše? Ob uvajanju goste hrane? Hvala vse je tako, kot mora bit ko bo pa jedel, bo pa bolj gosto, druge barve, delci zelenjavce in sadja in pa seveda drug vonj, boš že videla.
|
|
RE: Blato pri 1 mesecu staremu dojenčku 15.2.2012 11:05:56
|
|
|
|
trnuljčica
|
Moja ima barvo in obliko (tekoče) kot tvoj. Stara 1,5 mes.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?