|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj storiti
15.2.2012 8:29:47   
Mele
stara sem malo čez trideset let. imam partnerja s katerim sva skupaj že sedemnajst let. imava tudi otroka. lansko poletje si je ta moj partner nekajkrat na teden privoščil nočni sprehod s psom. to je izgledalo nekako takole; ob devetih zvečer je peljal psa na sprehod prišel domov pa tam nekje ob treh zjutraj, to je počel največkrat kar čez teden, seveda sem znorela kaj zdaj on počne, kje hodi, kje in s kom je bil, vendar odgovora na moje vprašanja ni bilo drugega kot to, da se je sprehajal, da je depresiven in dal mi je vedeti, da mu grem na živce češ, da mu preveč zategujem pas. od takrat ga pustim primiru, ga ne vprašam kam gre, s kom je....ker pač ga ne smem zanimati-tako mi je rekel. zanima me kaj bi si vi mislili o takih dejanjih, kako bi ukrepali? od takrat tudi nimava spolnih odnos v bistvu nobenih nežnosti. jaz osebno si mislim, da mu pač ena ženska ni dala miru. prosila sem ga naj pove, da bo lažje saj je moje mnenje tako, da če dva nista za skupaj je bolje, da gresta narazen. imam pa tudi jaz problem, ki ga že več kot eno leto skrivam v sebi. tako kot je meni všeč sodelavec tako vem, da sem tudi jaz njemu, vendar nobeden ne naredi prvega koraka on najbrž zato, ker ve, da sem jaz v vezi jaz pa si enostavno ne upam vsaj dokler ne rešim stanja, ki ga imam trenutno doma oba veva, da je to ljubezen na prvi pogled in da tako trplenje dolgo ne bo šlo, ker sva si enostavno všeč. kaj storiti? kaj pravite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj storiti
15.2.2012 8:40:24   
Balerina
Moje mnenje najprej rezčisti pri sebi kaj bi sploh rada čez eno leto čez pet in tako naprej. Potem pa pogovor s partnerjem dajta otroka nekam v varstov za dan ali dva, skratka vsaj čez noč se vsedita in pogovorita. Če ne gre drugače so tudi strokovnjaki za to da pomagajo paru da se pogovarja in razčisti kje sta in kako naprej, skupaj ali vsak zase. Najslabše pa je da dlje čaca to tiščita v sebi.
Morda pri njem ni težava v drugi ženski pač pa čuti da je tebi všeč drugi moški torej ga teži kakšen je tvoj odnos do njega (partnerja).

Čeprav je ponavadi težko začeti vendar mislim da brez pogovora v zvezi ne gre.

(odgovor članu Mele)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.2.2012 9:03:27   
Daschi
Sploh ne razumem v čem je tu problem?
S tvojim nista več skupaj, sta sostanovalca, on se ponoči sprehaja okrog, ti itak raje gledaš sodelavca. Tukaj je že vse rešeno.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2012 9:27:05   
krogec
če ti ni več do partnerja, potem štartaj iz tega in se poskusita čim bolj odgovorno dogovoriti, kako se bosta razšla, če finance niso preveč "pomešane", verjetno ne bi smelo biti preveč težavno..
moje mnenje je, da je bolje, če se starša razideta, kot pa da otrok gleda dva namuljenca, ki hodita drug mimo drugega in ustvarjata napetost - imeti oba starša na kupu sigurno ne pomeni avtomatsko, da je to za otroka bolje/koristno..
ampak res najprej pri sebi dobro razčisti, kaj ti hočeš - ali te bolj mika sodelavec ali dejansko moža ne preneseš več, ne glede na vse ostalo

¤ ¤ ¤

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.2.2012 12:10:56   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: Mele

stara sem malo čez trideset let. imam partnerja s katerim sva skupaj že sedemnajst let. imava tudi otroka. lansko poletje si je ta moj partner nekajkrat na teden privoščil nočni sprehod s psom. to je izgledalo nekako takole; ob devetih zvečer je peljal psa na sprehod prišel domov pa tam nekje ob treh zjutraj, to je počel največkrat kar čez teden, seveda sem znorela kaj zdaj on počne, kje hodi, kje in s kom je bil, vendar odgovora na moje vprašanja ni bilo drugega kot to, da se je sprehajal, da je depresiven in dal mi je vedeti, da mu grem na živce češ, da mu preveč zategujem pas. od takrat ga pustim primiru, ga ne vprašam kam gre, s kom je....ker pač ga ne smem zanimati-tako mi je rekel. zanima me kaj bi si vi mislili o takih dejanjih, kako bi ukrepali? od takrat tudi nimava spolnih odnos v bistvu nobenih nežnosti. jaz osebno si mislim, da mu pač ena ženska ni dala miru. prosila sem ga naj pove, da bo lažje saj je moje mnenje tako, da če dva nista za skupaj je bolje, da gresta narazen. imam pa tudi jaz problem, ki ga že več kot eno leto skrivam v sebi. tako kot je meni všeč sodelavec tako vem, da sem tudi jaz njemu, vendar nobeden ne naredi prvega koraka on najbrž zato, ker ve, da sem jaz v vezi jaz pa si enostavno ne upam vsaj dokler ne rešim stanja, ki ga imam trenutno doma oba veva, da je to ljubezen na prvi pogled in da tako trplenje dolgo ne bo šlo, ker sva si enostavno všeč. kaj storiti? kaj pravite?

To pomeni skoraj več kot pol leta je tako. Nekaj sigurno ni v redu, morata razčistit, kako in kaj naprej.

(odgovor članu Mele)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.2.2012 14:05:26   
constanca
ja, ampak res ne razumem kaj hoces, a da bo tvoj sedanji partner priznal, da je nekaj narobe naredil, da ti ne bos kriva za razpad zveze, potem pa imas proste roke, da druzga ujagas al kako?

Ce vidis, da ne gre pa ti naredi korak in koncaj s sedanjim in pojdi naprej????? Mas jajca al ne?

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2012 14:48:04   
MioBambino
Vajin odnos je zašel v slepo ulico.

Ne razumem, zakaj nisi poleti šla kdaj z njim na sprehod? Zakaj nisi malo vohunila in šla za njim? Zakaj te skrbi šele sedaj?

Iščeš le vzrok za končanje veze?user posted image

(odgovor članu constanca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2012 19:19:46   
Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

Sploh ne razumem v čem je tu problem?
S tvojim nista več skupaj, sta sostanovalca, on se ponoči sprehaja okrog, ti itak raje gledaš sodelavca. Tukaj je že vse rešeno.

podpis. vajine veze je že zdavnej konec.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2012 20:08:57   
K_a_t_i
Tudi jaz bi se do 3h zjutraj sprehajala s psom in se zapirala vase, če bi vedela, da je moja žena zaljubljena v sodelavca. Si razmišljala, da je v tem vzrok? Morda ni on kriv. Tebi pa bi seveda prav prišlo, če bi bil... Daj karte na mizo ali še bolje - pozabi na sodelavca in zgradi nazaj odnos z možem.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2012 20:22:11   
pelin
IZVIRNO SPOROČILO: Mele

lansko poletje si je ta moj partner nekajkrat na teden privoščil nočni sprehod s psom. to je izgledalo nekako takole; ob devetih zvečer je peljal psa na sprehod prišel domov pa tam nekje ob treh zjutraj, 

Ka si noooruser posted image ??...in ti to kar tako toliko dolgo prenašaš oz. nehaš pritiskati nanj ko ti reče, da mu preveč zateguješ pasuser posted image Resnično ne bi mogla tega kar prenašati oz. ga pustiti da to počne...Za to ima definitivno en dober razlog in noben ni opravičljiv za tako dejanje...Lahko da hodi k drugi...lahko da res tuhta in premišljuje svega i svašta...lahko da res ve, da ti na skrivaj misliš na drugega, lahko da je resnično depresiven...kar koli že je, tega noben človek ne počne brez razloga...To bi se moralo že zdavnaj prenehati...če rabi nekja časa zase, to ne pomeni, da mora lutati okrog več ur in to  ponoči ....če hodi k drugi , ne vem kaj počneta še skupaj...če je depresiven, nujno rabi zdravnika...kaj sploh čakaš? Če bi se pogovorila pred pol leta ne bi bilo niti malo prezgodaj...Ne vem no...ampak je to res samo meni tako čudnouser posted image ...svojega si pač ne znam nekako takole predstavljati da bi lutal okrog, hkrati pa si še manj predstavljam sebe, da bi kaj takega prenašala...Sicer pa vsak o svoje...Aja...praviš kaj storiti...razčistiti zadevo...pogovoriti se...priti čudnemu obnašanju do dna...definitivno pa ne čakati in prenašati takšne čudne zadeve...

(odgovor članu Mele)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.2.2012 11:29:35   
Balerina
Mene pa nekaj zanima kar nekaj vas je odgovorili ovjine zveze je že zdavnaj konec in naj pač zaključita. Ali v svojem življenju tudi vse pustite nerazčiščeno in ko se stvari ohlajate (ohladijo) pustite ali se poskušate prej kaj pogovarjati in razčistiti?

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.2.2012 17:21:18   
Taddy78
Možno je, da je psa peljal k njegovi ljubici, ali pa psa peljal k svoji ljubici...lahko da je imel razmerje oz. ga ima z moškim, lahko da...uf, primerov koliko hočeš, ampak kot je napisala ena pred mano. zgleda da samo iščeš razlog, da bi na prefinjen in hkrati neboleč način prekinila z njim in začela novo zgodbo s sodelavcem.

Da bi moj tak hodil s psom na...6.urne sprehode...ulalala bi imel mišice na nogah še večje kot jih ima user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?