posh -> RE: kaj storiti (15.2.2012 12:10:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mele stara sem malo čez trideset let. imam partnerja s katerim sva skupaj že sedemnajst let. imava tudi otroka. lansko poletje si je ta moj partner nekajkrat na teden privoščil nočni sprehod s psom. to je izgledalo nekako takole; ob devetih zvečer je peljal psa na sprehod prišel domov pa tam nekje ob treh zjutraj, to je počel največkrat kar čez teden, seveda sem znorela kaj zdaj on počne, kje hodi, kje in s kom je bil, vendar odgovora na moje vprašanja ni bilo drugega kot to, da se je sprehajal, da je depresiven in dal mi je vedeti, da mu grem na živce češ, da mu preveč zategujem pas. od takrat ga pustim primiru, ga ne vprašam kam gre, s kom je....ker pač ga ne smem zanimati-tako mi je rekel. zanima me kaj bi si vi mislili o takih dejanjih, kako bi ukrepali? od takrat tudi nimava spolnih odnos v bistvu nobenih nežnosti. jaz osebno si mislim, da mu pač ena ženska ni dala miru. prosila sem ga naj pove, da bo lažje saj je moje mnenje tako, da če dva nista za skupaj je bolje, da gresta narazen. imam pa tudi jaz problem, ki ga že več kot eno leto skrivam v sebi. tako kot je meni všeč sodelavec tako vem, da sem tudi jaz njemu, vendar nobeden ne naredi prvega koraka on najbrž zato, ker ve, da sem jaz v vezi jaz pa si enostavno ne upam vsaj dokler ne rešim stanja, ki ga imam trenutno doma oba veva, da je to ljubezen na prvi pogled in da tako trplenje dolgo ne bo šlo, ker sva si enostavno všeč. kaj storiti? kaj pravite? To pomeni skoraj več kot pol leta je tako. Nekaj sigurno ni v redu, morata razčistit, kako in kaj naprej.
|
|
|
|