|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dr . Klokočovnik
7.2.2012 18:32:12   
Brinčika
Mene pa zanimajo vaša mnenja oz. kaj si vi mislite o dr. Klokočovniku , sem namreč pri njem naročena v zdravstvenem domu Postojna na operacijo žil na drugi nogi pa sem slučajno malo brskala po netu pa našla en kup negativnih mnenj da me je skoraj kap . Na eni nogi sem bila pred dobrim mesecem operirana v Izoli pri dr, Španu in operacija uspela in sem bila zelo zadovoljna, včeraj pa so me klicali da me bo dr.Klokočovniku v sredo operiral v Postojni. Prosim Vas za vaša mnenja, izkušnje in nasvet
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dr . Klokočovnik
7.2.2012 21:15:45   
Anonimen
mojo mami je operiral leta 1999, jaz sem klicala, takrat stara 23 let in vprasala, ce je mami prezivela operacijo in kako je slo. Operacija je bila na hrbtenici, operativna odstranitev metastaznega tkiva. Gospodu Klokocovniku, ki se mi je zameril zlasti s svojo kasnejso vpletenostjo v politiko, manjkajo cloveske lastnosti prijaznosti, potrpezljivosti in socutja. Moja mami je sama rekla, da se je pocutila na operacijski mizi kot pujs. Precej je krvavela iz rane in potrebovala kar nekaj casa, da se je postavila na noge. Mene je na telefonu odpravil kot da sem en brezveznik (ceprav sva se videla pred operacijo in sem povedala da bom klicala) in ostala sem sokirana in brez besed, ker mi je povedal stvari tako kot da mamo je operiral, operacija je njemu uspela, ce bo pa z mamo vse ok je pa vprasanje, ker ma tko al tko raka. Tak da...ce ne bo umrla zdej bo pa kasneje (pri 23 letih nisi navajen taksnih stvari in tudi pricakujes malo taktnosti in odgovornosti). Dr Klokocovnik je morda res strokovnjak, ampak najraje vidi da dobi kandidate predse in da cim manj sprasujejo, da on opravi svoje in adijo. Ce bi sla se enkrat k njemu bi gotovo vztrajala na daljsem pogovoru.

Ce bi bila jaz v tvojih cevljih, bi zahtevala pogovor in se prepricala, ce mi doticni zdravnik kot oseba odgovarja ali ne. Verjamem, da je zdravljenje uspesno lahko samo, ko gre za medsebojno spostovanje in zaupanje mene v zdravnika in zdravnika v mene kot pacienta. Brez tega se na operacijsko ne ulezem razen ko je zivljenjsko nujno.

(odgovor članu Brinčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2012 16:48:48   
Brinčika
No, sem kljub vsemu šla in se je sam lepo pogovoril z mano, rekel kaj bi naredil in kaj ne, da mi ne svetuje odpiranja glavne žile , ker da lahko naredi več škode kot koristi, če le to ni nujno, tako da mi je samo na enem mestu naredil manjši poseg in imam samo en šiv. Sem bila pa res presenečena na njegovo prijaznost glede na to kaj sem vse brala o njem, tako da sem bila kar zadovoljna.

(odgovor članu Brinčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2012 22:01:53   
Anonimen
super, me zelo veseli user posted image sej sem rekla, najboljs da gres na pogovor, zdej pa hitro okrevanje zelim.

< Sporočilo je popravil bibasiba -- 11.2.2012 22:02:41 >

(odgovor članu Brinčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?