Anonimen -> RE: dr . Klokočovnik (7.2.2012 21:15:45)
|
mojo mami je operiral leta 1999, jaz sem klicala, takrat stara 23 let in vprasala, ce je mami prezivela operacijo in kako je slo. Operacija je bila na hrbtenici, operativna odstranitev metastaznega tkiva. Gospodu Klokocovniku, ki se mi je zameril zlasti s svojo kasnejso vpletenostjo v politiko, manjkajo cloveske lastnosti prijaznosti, potrpezljivosti in socutja. Moja mami je sama rekla, da se je pocutila na operacijski mizi kot pujs. Precej je krvavela iz rane in potrebovala kar nekaj casa, da se je postavila na noge. Mene je na telefonu odpravil kot da sem en brezveznik (ceprav sva se videla pred operacijo in sem povedala da bom klicala) in ostala sem sokirana in brez besed, ker mi je povedal stvari tako kot da mamo je operiral, operacija je njemu uspela, ce bo pa z mamo vse ok je pa vprasanje, ker ma tko al tko raka. Tak da...ce ne bo umrla zdej bo pa kasneje (pri 23 letih nisi navajen taksnih stvari in tudi pricakujes malo taktnosti in odgovornosti). Dr Klokocovnik je morda res strokovnjak, ampak najraje vidi da dobi kandidate predse in da cim manj sprasujejo, da on opravi svoje in adijo. Ce bi sla se enkrat k njemu bi gotovo vztrajala na daljsem pogovoru. Ce bi bila jaz v tvojih cevljih, bi zahtevala pogovor in se prepricala, ce mi doticni zdravnik kot oseba odgovarja ali ne. Verjamem, da je zdravljenje uspesno lahko samo, ko gre za medsebojno spostovanje in zaupanje mene v zdravnika in zdravnika v mene kot pacienta. Brez tega se na operacijsko ne ulezem razen ko je zivljenjsko nujno.
|
|
|
|