Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 14:08:12
|
|
|
|
Taddy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Sicer se rad sanka, pa malo smuča, ampak ne bi pa sam dal pobude, da bi kamorkoli šel, še skregava se vedno, ker se tak spravlja k oblačenju, da bi vmes porihtala celo stanovanje. LOL evo, isto pri nas! no, grem ponovno v projekt. za vsak slucaj ze vnaprej globoko diham Kak teden nazaj je vse hlače (ima sigurno ene 20kom) zetal iz omare, sedel na posteljo in rekel, da nima nobenih hlač za oblečt, včeraj ko sta se šla z atijem kopat, si je obul teniske, veni pa 10cm snega...al pa štrampli. Prejšnji teden jih komaj začel nosit, to se ti lahko zmeša. No odkar sem sedaj rodila, pa ga moram po novem še oblačit zjutraj za vrtec, kar mi po eni strani tak paše, ker on porabi vsaj pol ure da da kaj na sebe.
|
|
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 14:28:39
|
|
|
|
Pia73
|
Zakaj pa bi bilo kaj narobe? Enim je za na sneg, enim ni,....
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2012 16:00:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.2.2012 16:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 17:09:47
|
|
|
|
aknela123
|
mi smo radi bili na snegu in bili ure in ure na snegu kot izjavljate? ne vem, se ne spomnim tega, spomnim se samo, da mi je bil sneg od nekdaj zoprn, žal!
|
|
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 18:29:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Aktiven oče mu manjka.
|
|
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 18:33:48
|
|
|
|
Tutan
|
No, naš je noro zaljubljen v sneg in nasploh vse športne aktivnosti. Samo jaz nikoli nisem tolk dobra kot ati - danes sem cca pol ure skup zbijala sneg in mu delala skakalnico za sankanje, pa menda sploh ni bila prava in taka kot jo naredi ati. Še naklon ni štimal, niti je nisem dala na pravo mesto (p.s. pol jo je še pa pes iz jeze razkopal, kar pri atijevi nikoli ne naredi.... ).... Pač atiji so glede športa zakon
|
|
|
|
RE: Pa kaj je narobe z mojim mulcem... 8.2.2012 18:44:01
|
|
|
|
pelin
|
Hvala Bogu, da imamo v letu štiri letne čase, da vsak lahko najde kaj zase...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?