Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moja zgodba, moje življenje 6.2.2012 17:25:52
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Nekateri moški resnično tlačijo čustva in to ni dobro za odnos. Tudi jaz imam žal okoli sebe enega takega, ki ne zna iz sebe dati kaj ga muči, kaj ga moti. Draga Teya prva stvar, ki jo moraš narediti je - da ovržeš jezo o sebi. Imej se rada. Se podpišem pod Zojo Laro. Drži se. Ja, res je težko s takšnimi osebami, ker se mi zdi, da če jih ne ožemaš kot limono, sploh ne veš kako je na stvari.
|
|
|
|
RE: Moja zgodba, moje življenje 19.3.2012 22:45:46
|
|
|
|
hann
|
Teja, žal mi je da se je to zgodilo, ampak imam občutek da bi bilo bolje da se ne bi vrnila. S tem si si samo podaljšala trpljenje, ker po moje ne bo nič bolje. Ti se trudiš po vseh tvojih močeh, kaj pa on? Če se on ne, nima smisla vstrajati, ali pa ga trdno in odločno (pa čeprav v tistem trenutku zelo boli) postavi pred dejstvo da mora za vezo tudi on kaj narediti. Če se ne počutiš ljubljeno raje ne ostani v tej zvezi. Kar se pa pikice tiče, nas je pa tukaj ogromno žensk, ki smo jih že več izgubile na takšne in drugačne načine. Vsaka stvar je za nekaj dobra. Mogoče je pa tako bolje. Morda bi pa čez dve leti bila mati samohranilka trem otrokom, namesto dvem. Mogoče kruto, ampak tudi jaz sem imela podobno izkušnjo, ko je oče mojega otroka želel priti nazaj, pa sem bila v hudi dilemi, ali imeti družino, kao družino, ali iti svojo pot. Naredila bi to zaradi sina, pa sem se raje odločila da bom poskrbela raje zase. Tako zdaj živimo srečno z novim partnerjem in nikoli mi ne bo več tako hudo v zvezi kot mi je bilo z bivšim.
|
|
|
Ime za deklicolenikaKatero ime vam je najbolj všeč?Ajda (
20%)
Žana (
8%)
Zoja (
24%)
Lana (
34%)
Tjaša (
14%)
Število vseh glasov: 531Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!