Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: punce pomagajte - vlakec tomaž 5.1.2012 16:31:58
|
|
|
|
Kliki
|
si pri Sončku.si pogledala?
|
|
|
|
RE: punce pomagajte - vlakec tomaž 5.1.2012 17:34:47
|
|
|
|
Paštetka
|
Mi imamo rabljeno
|
|
|
|
RE: punce pomagajte - vlakec tomaž 5.1.2012 17:44:58
|
|
|
|
misa4
|
Vau tole je zakon, tamali je dobil iz druge roke cel kup tega tomažka, pa ga ne ispusti iz rok, je sveto bom morala še dokupi
|
|
|
|
RE: punce pomagajte - vlakec tomaž 5.1.2012 18:32:29
|
|
|
|
blaža
|
Jaz mam za prodat glanc novo še zapakirano železnico, samo je vlakec Tomaž noter. Smo kupli preko neta, pol smo pa vidli eno še večjo za več denarja, skratka en drugi komplet, pa je že v tistem ta večjem vlakec Tomaž, tako, da une niti odprli nismo, smo rekli, da bomo probali prodat. No kupli smo jo pa decembra, ker smo to gledali za dedka Mraza. Če te zanima mi pošlji zs.
|
|
RE: punce pomagajte - vlakec tomaž 5.1.2012 21:13:42
|
|
|
|
blaža
|
lotty4 maš zs
|
|
[Brisano sporočilo] 5.1.2012 23:14:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?