punce pomagajte - vlakec tomaž (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

lotty4 -> punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 16:20:03)

Lepo vas prosim pomagajte mi poiskati mini  železnico in dizelsko lokomotivo. Hčerkica ima ogromno željo za rojstni dan, do petnajstega imamo čas. Smo že iskali po spletu pa žal nimajo na zalogi.
Hvala, vsak nasvet mi bo v pomoč.

Kliki -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 16:31:58)

si pri Sončku.si pogledala?

Paštetka -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 17:34:47)

Mi imamo rabljeno[sm=zmeden.gif]

misa4 -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 17:44:58)

Vau tole je zakon, tamali je dobil iz druge roke cel kup tega tomažka, pa ga ne ispusti iz rok, je sveto[sm=bravo.gif]bom morala še dokupi[sm=jezicek.gif]

blaža -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 18:32:29)

Jaz mam za prodat glanc novo še zapakirano železnico, samo je vlakec Tomaž noter.

Smo kupli preko neta, pol smo pa vidli eno še večjo za več denarja, skratka en drugi komplet, pa je že v tistem ta večjem vlakec Tomaž, tako, da une niti odprli nismo, smo rekli, da bomo probali prodat.

No kupli smo jo pa decembra, ker smo to gledali za dedka Mraza. Če te zanima mi pošlji zs.

blaža -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (5.1.2012 21:13:42)

lotty4 maš zs [sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (5.1.2012 23:14:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Julija08 -> RE: punce pomagajte - vlakec tomaž (6.1.2012 8:47:05)

Tega imaš sedaj povsod ful...BC, Pikapolonica, Mueller...ampak v kompletu ni dizelska lokomotiva, ponavadi je Tomaž.

Lahko pa kupiš progo posebej in zraven dizla.

Moj je imel manijo na Tomažka pred kakim letom in takrat je bilo tega precej manj po štacunah v Slo...tako da smo nekaj kupili na Bolhi, nekaj na e-bayu....

Sem pa opazila, da sedaj imajo v glavnem lesene vlakce (te, ki jih prodajajo ločeno) in se vagončki držijo z magnetom...zgleda ful kjut, samo potem verjetno ne pašejo na uno plastično progo....to moram pa še preverit....

Stran: [1]