amii
|
Evo, šele danes sem uspela priti malo na forum in sem prebrala mnenja, ki so zelo različna, kot zmeraj Dobro da jih nisem prebrala prej, ker bi spet bila v "bad-u". Sva z možem res dober teden dni vztrajala in je sinko dobil le nesladkan čaj. Za moje pojme takrat tudi preveč drastičen ukrep, ampak nisem vedela več kako naprej. V glavnem, eden od naju je celo noč prebedel ob njemu in ga tolažil. Če je želel je lahko dobil nesladkan čaj v flaški, ampak ga je na začetku zavračal, flaška je znala leteti po celi sobici, potem pa se je sprijaznil in pil tudi čaj. Zdaj, ali rabi tekočino ponoči, ali ne......... Jaz mislim da ja, ker sedaj, ko se je sprijaznil da mleka ponoči več ni, se zbudi le še 1x (!!!!!!!!!!! ), spije celo flaško (3dcl) nesladk. čaja na mah, se obrne in zaspi naprej. Spi lahko celo sam v sobici. In to pri 16 mesecih, prvič v njegovem življenju. No, tako je od petkove noči naprej. Upam, da se mi to pisanje ne bo obrnilo proti meni in bo že ta noč spet neprespana. Upam, da bo šla v prihodnjih mesecih tudi ta flaška s čajem vstran, ampak trenutno sva z možem v 7ih nebesih . Moram povedati da sinko nasplošno zelo veliko pije. Čez dan vsaj 6 dcl čaja. Res morda neumno, menjati flaško z mlekom s flaško s čajem. Ampak evo, nimam dovolj moči, vzeti flaško v celoti. Takšna količina mleka je nezdrava sploh toliko časa (to se vleče že par mesecev). Če bi to bilo obdobje, OK, tak pa......... Ne, ne to ni zdravo in pika! Me pa zanima. Tiste ki ste pisale, da je flaška ponoči razvada; ste imele izkušnjo z vašimi otroci, da so bili nespeči in so tulili cele noči? To mi je tudi v živo rekla marsikatera mamica, ampak roko na srce, vsem so otroci spali.