Hope2 -> RE: popije preveč mleka (13.1.2012 4:55:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: amii Ponoči že skoraj teden dni ni mleka. Sprejel še zmeraj ni - danes ponoči se je prebujal vsakih pol ure in se drl, ob 2.30h sem komaj čakala da bo ura 6h da vstanemo. Pri postelji imam dve flaški s čajem in ju ponoči kljub prvotnemu zavračanju spije. Mislim da ravnam prav. 4 dcl mleka na dan še vseeno dobi, ker ga pač "zahteva" (čokolino) in to je to. Je pa težko, kot sem se bala da bo [sm=smiley13.gif] . Hmmm.. Kako ti naj napišem, da ne bo zvenelo.... Ampak iz ene razvade ga navajaš na drugo razvado. S tem nisi in ne boš dosegla nič. Ponoči se spi, ne pije, ali je. Žal. Tudi čaj je katastrofa za zobke,poleg tega ga boš čez čas navadila na čaj in potem, ko ga boš odvajala od plenic bo spet hudič, ker bo polna. Jaz bi na tvojem mestu vzela vse vstran in mu govorila, da se ponoči ne pije in ne je. On ne razume zakaj naenkrat ne mleka ne sme, čaj pa lahkoj. [sm=zmeden.gif] Potolaži ga drugače. S kakšno uspavanko, čeprav se zraven dere, z božanjem, prijetnim glasom... Vem, da je težko,ko si nenaspan in ti jok reže vsak živec posebej, ampak ti držim pesti, da vam o uspelo[sm=smiley1.gif] Samo, ga ne spet navajati na nekaj, kar mu boš čez čas spet vstran jemala oz. ga odvajala. Sem napisala, ap mi je šlo v tri krasne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Na kratko: se strinjam s paštetko, ker smo to dali čez. Zbujali smo se do 10_x_ na noč, ker je fektal vodo. 2x smo mu skušali vzet vodo vstran, pa je dobil vročino. Pri 2,5 letih nam je končno uspelo brez vročine, ampak z veliko boja, veliko joka in še več neprespanih noči. še 3 mesece po tistem je fektal ponoči vodo. Razvada z vstajanjem je še pri 3 letih ostala. Sicer zdaj več ne prosi vode, ker ve, da ne bo dobil. Lej, če noče čaja, mu ne tišči čaja. Zakaj??[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pusti pijačo in hrano ponoči in mu ne dajaj. Noč je za spanje in ne prehranjevanje. Naš se je pri 6 mesecih sam odstavil od joške in smo mu pač dali vodo, ker ga je ta najbolj pomirila in ker je v sekundi nazaj zaspal. sploh ni bilo treba uspavanja, nobenga joka, nič.... Sprva se nam je zdelo super, ampak razvada ni šla vstran. Da ne govorim o poscanih plenicah, ko je premočilo vse skozi in skozi in zdaj ko ga odvajamo plenic, sem prav vesela, da smo se prej rešili nadloge z vodo.
|
|
|
|