|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:18:19   
mini86
skutno torto bom naredila tole..imam neki odpor do želatine pa sploh ne vem zakaj in kle je lepo v prahu..
si bom pa spravla ta tvoj recept blaža za enkrat ko bom velikauser posted image


http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com/2011/03/enostavna-skutina-torta-z-jagodami.html


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:18:45   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

hehe, jest spečem meso, ker sm se enkrat grdo zaj... ker je blo meso čist vodeno in je spustilo fuuuul vode (tko ene 3 - 4 dcl zihr)... potema pa valda pečem manj časa, pogledam da je smetana lepo gosta in se ji naredi 'skorjica', da je sir stopljen... ostalo mi ni treba skrbet user posted image delam pa ponavadi v jenski posodi, mam neki časa pokrito, potem odkrijem.
za skutno torto sem pa mislla tisto, ki ima spodi samo zdrobljene piškote, zogri pa potem kremo iz skute in želatine (in poljubnih dodatkov), pa potem počaka v hladilniku (fajn je, k jo lahko narediš ful prej oz. prejšnji dan...)



aha, pol je tisti piščanec ful vode spil, preden so ga,..user posted image

Torta pa mora bit narejena vsaj en dan prej, da je ok, tako se to dela.user posted image


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:19:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

skutno torto bom naredila tole..imam neki odpor do želatine pa sploh ne vem zakaj in kle je lepo v prahu..
si bom pa spravla ta tvoj recept blaža za enkrat ko bom velikauser posted image


http://kuhinja-s-srcem.blogspot.com/2011/03/enostavna-skutina-torta-z-jagodami.html



jaz sovražim želatino, sploh, če se nagrudva user posted image . ta se da v vrel puding in ni varjante, da se nagrudva, ker se stopi zaradi toplote.user posted image


sej krema na tem linku je skoraj enaka, s to razliko, da mam jaz še vanilin puding v mes in se pol skute ne čuti tako močno,.. odvisno od okusa,..

< Sporočilo je popravil blaža -- 30.12.2011 15:21:47 >


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:40:03   
enea

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Biskvit:

5 jajc
150g sladkorja
150g moke

Krema:

1 vanilin puding
3dcl mleka
150g sladkorja
3 lističe želatine
sok in lupinica pol limone
500g skute
1/4 l sladke smetane

Skuhaš puding, v vodi namočiš želatino in jo vmešaš v vrel puding ( tako ne dobiš grudic 100%). V hladen puding vmešaš skuto, limonin sok in lupinico, ter v tole maso, ročno vmešaš stepeno smetano. Vse skupaj namažeš na biskvit. Biskvit se nič ne navlaži in je ful dobro vse skupaj.



čakaj, nisem blonduser posted image , ampak ali biskvit pečeš posebej ali daš potem vse skupaj pečt,..
je nisem še nikoli delala na jedla, zato sprašujem,..user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:42:09   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: enea


IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Biskvit:

5 jajc
150g sladkorja
150g moke

Krema:

1 vanilin puding
3dcl mleka
150g sladkorja
3 lističe želatine
sok in lupinica pol limone
500g skute
1/4 l sladke smetane

Skuhaš puding, v vodi namočiš želatino in jo vmešaš v vrel puding ( tako ne dobiš grudic 100%). V hladen puding vmešaš skuto, limonin sok in lupinico, ter v tole maso, ročno vmešaš stepeno smetano. Vse skupaj namažeš na biskvit. Biskvit se nič ne navlaži in je ful dobro vse skupaj.



čakaj, nisem blonduser posted image , ampak ali biskvit pečeš posebej ali daš potem vse skupaj pečt,..
je nisem še nikoli delala na jedla, zato sprašujem,..user posted image


biskvit se peče, krema pa ne. spečeš biskvit, ga ohladiš in še najboljše pustiš v pekaču z obodom, narediš kremo, jo daš gor na biskvit in lepo odstraniš obod.


_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 15:45:02   
enea
blaža hvala,..user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
30.12.2011 15:56:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Felicita)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:04:09   
enea
user posted image [/url]]mimoza
evo tako zgleda moja mimoza, mini86


< Sporočilo je popravil enea -- 30.12.2011 16:08:12 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:05:42   
Anonimen
pozno popoldan bo narezek, nekaj salame, siri, mango chutny pa kaksna francoska...nc posebnega.

za vecerjo bo pa: jagnjicni tagine pa kuskus, za cez bo Guinness Gingerbread :)

ob polnoci bodo jagode in sampanjc (ce pa jagod ne dobim bo pa kuhano vino..).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:07:52   
Felicita
jest mal drugač - zmešam maslo in zdobrljene piškote in dam v hladilnik. medtem zmešam pasirano skuto, jogurt (tavelik), stepeno smetano in želatino (ki jo raztopim v segretem limoninem soku). zmešam, nadevam v model, kjer so na dnu piškoti in pustim čez noč.

kaj če bi še kako idejo za glavno jed? jest sm brez idej, moj pa tut (da ne bova v končni fazi na tatarcu (jest) in poli salami (on)) user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:09:22   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

pozno popoldan bo narezek, nekaj salame, siri, mango chutny pa kaksna francoska...nc posebnega.

za vecerjo bo pa: jagnjicni tagine pa kuskus, za cez bo Guinness Gingerbread :)

ob polnoci bodo jagode in sampanjc (ce pa jagod ne dobim bo pa kuhano vino..).




sicer ne vem od kje si, ampak v leclercu jih zihr majo (o ceni pa ne bi)


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:10:42   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

IZVIRNO SPOROČILO: bibasiba

pozno popoldan bo narezek, nekaj salame, siri, mango chutny pa kaksna francoska...nc posebnega.

za vecerjo bo pa: jagnjicni tagine pa kuskus, za cez bo Guinness Gingerbread :)

ob polnoci bodo jagode in sampanjc (ce pa jagod ne dobim bo pa kuhano vino..).



sicer ne vem od kje si, ampak v leclercu jih zihr majo (o ceni pa ne bi)




mislim da jih ima tudi spar sedaj, v akcijiuser posted image user posted image




< Sporočilo je popravil enea -- 30.12.2011 16:11:20 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   [Brisano sporočilo]
30.12.2011 16:20:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu enea)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 16:24:47   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

enea - kako si ti mimozo pripravila?

a si vidla na fbuser posted image user posted image user posted image
a ti pošljem recept

< Sporočilo je popravil enea -- 30.12.2011 16:25:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: silvesterska večerja
30.12.2011 19:10:03   
mateyka
tale mi zgleda ful dobra varianta kuhanga vina - plus da sam prepražiš oreščke z rožmarinom, mmmmmmm
http://www.youtube.com/watch?v=yUNp4meTBE8&feature=relmfu

< Sporočilo je popravil mateyka -- 30.12.2011 19:11:31 >

(odgovor članu enea)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: silvesterska večerja
31.12.2011 9:43:54   
mini86
no da sporočim..tašča me je zafrknla in je že kupla neki meso pa krompir in smo tja povabljeni na večerjo..


ampak jaz se ne dam, in bom za kosilo nardila piščančji žur s širokimi rezanci, torto grem pa tud zdj delat..



a bi blo kul če dam po dnu torte zdrobljene piškote-od "mojga recepta", potem dam po tleh jagode iz kompota-mislim da še more bit v kleti, po vrhu pa polijem filo od blaže samo da dam not želatino v prahu..
rabim hitr odgovor ker se pripravljam za pečt


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: silvesterska večerja
31.12.2011 10:00:50   
Matkurja
Enea, jaz bi tudi recept od mimoze.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: silvesterska večerja
31.12.2011 10:05:08   
Felicita
http://www.kulinarika.net/recepti/2574/predjedi/solata-mimoza/

za kake trike nej pa enea vskoči user posted image zgleda pa odlično.

drugač pa mini, jest sm mal skeptična okol jagod direkt na zdrobljene piškote, mam občutek, da bi znal podplat začet razpadat če bi se preveč s sokom napojil... kaj pa če bi jih dala povrh kreme?


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Matkurja)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: silvesterska večerja
31.12.2011 10:07:52   
enea
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

http://www.kulinarika.net/recepti/2574/predjedi/solata-mimoza/

za kake trike nej pa enea vskoči user posted image zgleda pa odlično.




ne ne, moja ni taka, moja prihaja iz Srbije,.. ima samo sir, šunko, jajca, majonezo in kislo smetano,.. tole sem tudi gledala, pa mi je varijanta kot francoska solata samo drugače zloženo,... moja slikca je malo više, en par postov prej kot tale,..


matkurja imaš zs

< Sporočilo je popravil enea -- 31.12.2011 10:10:12 >

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: silvesterska večerja
31.12.2011 12:48:27   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

http://www.kulinarika.net/recepti/2574/predjedi/solata-mimoza/

za kake trike nej pa enea vskoči user posted image zgleda pa odlično.

drugač pa mini, jest sm mal skeptična okol jagod direkt na zdrobljene piškote, mam občutek, da bi znal podplat začet razpadat če bi se preveč s sokom napojil... kaj pa če bi jih dala povrh kreme?



ja JBG zdj sm že..poročam


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: silvesterska večerja
2.1.2012 16:03:53   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

http://www.kulinarika.net/recepti/2574/predjedi/solata-mimoza/

za kake trike nej pa enea vskoči user posted image zgleda pa odlično.

drugač pa mini, jest sm mal skeptična okol jagod direkt na zdrobljene piškote, mam občutek, da bi znal podplat začet razpadat če bi se preveč s sokom napojil... kaj pa če bi jih dala povrh kreme?



ja JBG zdj sm že..poročam



no da poročam..torta je bila boooožanska...mislim da sem za pripravo rabila mn kot pol ure, in tudi tiste jagode so prišle odličnouser posted image kmal bo spet na vrstiuser posted image


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?