|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kakšno/katero omako/prilogo?
23.12.2011 18:16:38   
*miska.mcc*
jutri imam namen skuhat...... piščančje roladice s prešano slanino. (pa še neki bi ugurala zraven v te zvitke, samo ne vem kaj-ideje prosim)

skutine žličnike

pol pa rabim še nekaj za te žličnike zalit. kaj priporočate? pa še recept lepo prosim.

za solato imam namen motovilec z jajcem.

aja, ja pa juha bi bila tudi dobrodosla. pa ne goveja in ne karkoli v zvezi z ribami, morskimi sadezi.

najlepšešejša hvala!!!! user posted image


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
23.12.2011 18:20:22   
enea

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jutri imam namen skuhat...... piščančje roladice s prešano slanino. (pa še neki bi ugurala zraven v te zvitke, samo ne vem kaj-ideje prosim)
gobe- šampinione

skutine žličnike

pol pa rabim še nekaj za te žličnike zalit. kaj priporočate? pa še recept lepo prosim.
smetanovo ali gobovo omako
za solato imam namen motovilec z jajcem.

aja, ja pa juha bi bila tudi dobrodosla. pa ne goveja in ne karkoli v zvezi z ribami, morskimi sadezi.
gobova juha

najlepšešejša hvala!!!! user posted image




pač, jaz sem ti dala ideje, nisem mislila vse na gobe,.. pač nekaj od tega lahko izbereš gobeuser posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
23.12.2011 19:15:17   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jutri imam namen skuhat...... piščančje roladice s prešano slanino. (pa še neki bi ugurala zraven v te zvitke, samo ne vem kaj-ideje prosim)

skutine žličnike

pol pa rabim še nekaj za te žličnike zalit. kaj priporočate? pa še recept lepo prosim.

za solato imam namen motovilec z jajcem.

aja, ja pa juha bi bila tudi dobrodosla. pa ne goveja in ne karkoli v zvezi z ribami, morskimi sadezi.

najlepšešejša hvala!!!! user posted image



Meni k piščancu paše edino smetanova omaka, sama ali z dodatki, lahko gobe, lahko sčaraš sirovo omako,...

Juha pa če ne želiš goveje...pri nas obožujejo porovo kremno ( s krompirjem) ali pa bučno (iz hokaide), pa oboje je simpl za naredit.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
23.12.2011 20:11:54   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

jutri imam namen skuhat...... piščančje roladice s prešano slanino. (pa še neki bi ugurala zraven v te zvitke, samo ne vem kaj-ideje prosim)


sir? ljubljanski zrezki majo sir v podobni kombinaciji.

pol pa rabim še nekaj za te žličnike zalit. kaj priporočate? pa še recept lepo prosim.


OMAKA:
40 g masla
10 g moke
1 dl mleka
50 g belega sira
50 g špinače
1 žlica sesekljanega peteršilja
sol, poper, juha za zalivanje
na maslu popražene drobtinice za posipanje

Na maslu popražimo moko, zalijemo z juho in pokuhamo.
Dodamo sir, špinačo, peteršilj, začimbe in mleko ter prevremo.
Na krožnik položimo omako, nanjo žličnike in vse skupaj potresemo z drobtinicami.

aja, ja pa juha bi bila tudi dobrodosla. pa ne goveja in ne karkoli v zvezi z ribami, morskimi sadezi.


hokaido kremna juha - zakon!!

1 Hokkaido Pumpkin
2 onions
2-4 garlic cloves
curry
a half celery
6 peeled tomatoes
3 carrots
1 L vegetable stock (chicken or any other will also do)
100 ml of creme fraiche

Cut the pumpkin in two pieces. Take out the seeds, cut the rest. Cut all other vegetables into cubes.

Start to heat the onions in some olive oil until they turn clear. Then add the curry for a few minutes and then add the rest. Fry quickly and add the vegetable stock. Let it cook very light for half an hour. Blend the soup with the mixer, season it and take some green leaves like parsley, basil or whatever you like and decorate it. Serve with croutons.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 10:59:35   
Lara28
Preprosta sirova omaka: sladka smetana ali smetana za kuhanje, dodaš zdenka sir in gorgonzolo. Samo pogreješ, da se vse lepo stopi. simpl in ful dobro.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 11:57:46   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Preprosta sirova omaka: sladka smetana ali smetana za kuhanje, dodaš zdenka sir in gorgonzolo. Samo pogreješ, da se vse lepo stopi. simpl in ful dobro.


jaz naredim enako samo brez zdenka sira in pride res dobro in zelo enostavno.

v piščančje roladice jaz dajem slanino in sir. verjetno tud gobice gredo lepo zdraven ( hvala za idejo)

kar se juhe tiče pa meni je gobova res dobra samo jaz je ne znam dobre nardituser posted image .


_____________________________



(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 15:41:55   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
kar se juhe tiče pa meni je gobova res dobra samo jaz je ne znam dobre nardituser posted image .


Jaz jo delam takole in pravijo da je ful dobra:

Na maščobi popražiš čebulo, dodaš gobice in dušiš da se malo zmehčajo in izpari večina vode. Dodaš na kockice narezan krompir, še malo dušiš, dodaš nasekljan peteršilj, česen, majaron, baziliko, kocke, sol.
Vse skupaj premešaš, doliješ vročo vodo in kuhaš dokler ni krompir kuhan. Okus izboljšaš s kislo smetano, lahko je tudi tista za kuho, sladka.. Samo jaz imam raje kislo smetano.

Če pa delaš tole kot glavno jed, potem pa lahko na čebuli prepražiš na kockice narezano slanino in potem vse enako dalje....

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 24.12.2011 15:42:31 >

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 16:21:28   
*miska.mcc*
punce, hvala za ideje....
gobova omaka mi je zakon. ampak, jo kar naprej jemo, pa sem mislila kaj bolj extra naredit.... no, sem se odlocila za gobovo oMAKO s sirom in smetano. filejčke sem pa tako:  polozila 2 rezine presane slanine, gor file, pol sem jih namzala s tem:  ( zmixana kuhana koleraba, petersilj, česen, malo skute in kisla smetana)-----> pojma nimam kako bo izgledalo.
zdaj romajo v pecico.
skutini zličniki to be tudi čakajo v hladilniku.

panna cotta MI JE USPELA!!!!user posted image   vesela ko novoletni radio!!!! samo še čokoladni preliv naredim....

drzite pesti....

OMG, sem mislila, da sem pregorela.....


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 24.12.2011 16:22:10 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 16:22:40   
*miska.mcc*
aja!

juhe ne bo.....zmanjkalo časa....user posted image

pa vinčka mam še za skuhat! user posted image


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 24.12.2011 16:26:33 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 19:18:22   
josephine27
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27
kar se juhe tiče pa meni je gobova res dobra samo jaz je ne znam dobre nardituser posted image .


Jaz jo delam takole in pravijo da je ful dobra:

Na maščobi popražiš čebulo, dodaš gobice in dušiš da se malo zmehčajo in izpari večina vode. Dodaš na kockice narezan krompir, še malo dušiš, dodaš nasekljan peteršilj, česen, majaron, baziliko, kocke, sol.
Vse skupaj premešaš, doliješ vročo vodo in kuhaš dokler ni krompir kuhan. Okus izboljšaš s kislo smetano, lahko je tudi tista za kuho, sladka.. Samo jaz imam raje kislo smetano.

Če pa delaš tole kot glavno jed, potem pa lahko na čebuli prepražiš na kockice narezano slanino in potem vse enako dalje....


hvala za recept. bom poskusila kdaj naredit. kakšne gobice priporočaš?


_____________________________



(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 21:20:07   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27


hvala za recept. bom poskusila kdaj naredit. kakšne gobice priporočaš?




jaz imam vedno v skrinji jurčke

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: kakšno/katero omako/prilogo?
24.12.2011 22:12:31   
Colt
Najbolš priloga? Še enkrat glavna jed! user posted image user posted image

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?