Poka
|
Hm... jaz nisem v takem položaju kot ti, ker še nimam otrok, delava pa oba veliko, zato se sprašujem, če mi bo uspelo. Delam pa nekako na tem, da si bom delovni čas prilagodila tako, da bo več časa, da bom kaj naredila doma, pa mogoče bom manj delala, za malo manj denarja... Ena opcija je še pa varuška in čistilka. Zdaj celo soboto čistiva sama, pa se niti ne obremenjujeva s podrobnostmi, ker če bi se, bi moral 200 kvadratov začet pucat v ponedeljek, v nedeljo bi ravno končal, pa v ponedeljek spet od začetka. Čistilke pa nimam, ker se mi zdi, da je drug dan isto . Npr. jaz sem imela do pred kratkim zelo veliko hobijev, pa sem nekaj dala stran. Je postalo že bolj obveznost, kot hobi... Imam namen nekaj še poskusit, kar je že dolgo moja želja, otroke bom pa prilagodila mojemu načinu življenja. Nočem, da me služba obremenjuje, sem že delala stvari, ki me niso, pa je bila plača dobra. In še čas zase sem imela. Nočem, da se mi zgodi to, kar se je eni znanki - imela prometno zaradi preobremenjenosti, zaspala na cesti. S partnerjem pa - se vidiva zvečer po šesti uri. Pa sva tudi tako utrujena - en dan eden, drugi dan drugi, da tudi ni vedno kto bi si oba želela, ampak oba znava to razumet. Si pa vzameva čas zase - je pa res, da ti ob tempu že zmanjka idej...
|