|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sling in slinjenje dojenčka
15.12.2011 18:25:35   
lily32
Imam eno vprašanje za tiste, ki svoje otroke prenašate v slingih. Zanima me, kako je to izgledalo, ko so se vaši dojenčki slinili?

Naša se namreč od 3. meseca obupno slini, da ji moram menjat po pet slinčkov na dan in si sploh ne predstavljam, da bi jo imela v slingu, saj če jo le za nekaj minut obrnem k sebi, sem tudi jaz vsa mokra. Kako je s tem pri vas?  

To je bil glavni razlog, da se sprva nisem odločila na nakup, zdaj pa je verjetno že prepozno (stara je 6 mesecev). Punca je vsak dan težja in jo že težko prenašam okrog. user posted image Mislite, da bi se še vedno navadila bit v slingu? Do kdaj ste ve svoje otroke nosile v njih?

< Sporočilo je popravil lily32 -- 15.12.2011 18:26:21 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sling in slinjenje dojenčka
16.12.2011 8:05:52   
josephine27
jaz sem za prvega otroka kupila sling, ko je imel 6 mesecev, pa se ni nikoli navadil nanj. ne vem kako bi bilo če bi poskusila že prej. drugi ima zdaj 3 mesece in se zelo rad nosi v njem se je tudi že začel slinit pa nimam občutka da bi to kaj oviralo, ker otrok ne gleda proti tebi ampak gor razen če dojiš ga obrneš prosti sebi ( jaz ga sicer ponavadi v slingu ne dojim).


_____________________________



(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (15%)

Večje. (23%)

Enake. (15%)

Enake, le bolj sproščene. (46%)


Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!