sling in slinjenje dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


lily32 -> sling in slinjenje dojenčka (15.12.2011 18:25:35)

Imam eno vprašanje za tiste, ki svoje otroke prenašate v slingih. Zanima me, kako je to izgledalo, ko so se vaši dojenčki slinili?

Naša se namreč od 3. meseca obupno slini, da ji moram menjat po pet slinčkov na dan in si sploh ne predstavljam, da bi jo imela v slingu, saj če jo le za nekaj minut obrnem k sebi, sem tudi jaz vsa mokra. Kako je s tem pri vas?  

To je bil glavni razlog, da se sprva nisem odločila na nakup, zdaj pa je verjetno že prepozno (stara je 6 mesecev). Punca je vsak dan težja in jo že težko prenašam okrog. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Mislite, da bi se še vedno navadila bit v slingu? Do kdaj ste ve svoje otroke nosile v njih?




josephine27 -> RE: sling in slinjenje dojenčka (16.12.2011 8:05:52)

jaz sem za prvega otroka kupila sling, ko je imel 6 mesecev, pa se ni nikoli navadil nanj. ne vem kako bi bilo če bi poskusila že prej. drugi ima zdaj 3 mesece in se zelo rad nosi v njem se je tudi že začel slinit pa nimam občutka da bi to kaj oviralo, ker otrok ne gleda proti tebi ampak gor razen če dojiš ga obrneš prosti sebi ( jaz ga sicer ponavadi v slingu ne dojim).




Stran: [1]