Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Tassy, bog ve, da ti noben ne privošči...niti pod razno. Samo če boš vsako stvar, vsak udarecs, vsako "prasico" pozabila in čakala na novo pošiljko, potem si si definitivno sama kriva za vse, kar se dogaja v vaši hiši. In ja, jokaš lahko tle gor, kakšnega efekta od našega "flancanja" pa ni, vsaj videti ne.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:29:08
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz sem SREČNA, ko ga moja mama vzame (tašče nimam, ker je pokojna), še nabolj pa, ko reče za cel vikend ali pa da gre z njimi na morje. Najbrž pa tašča nič slabega ni mislila, hotela je biti spontana. Ne jemlji vsega tako dobesedno.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:36:33
|
|
|
|
Anonimen
|
O ne, Marogica, ni tako, ne poznaš celotne Tassyine zgodbe. Tam je vse zapleteno in prepleteno in zafrknjeno.... In ja, kot pravi Splišni, ne da se nam več vsakič eno in isto trobit v noč.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:40:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja ni efekta al bina bo pa še, sam ne more bit čez noč!!! ??? Ja vse je zapleteno in prepleteno, preveč. Pa se ne bom več nikomur izpovedovala, bom raje v sebi zadrževala, pol me bojo pa v Polje hodil gledat :( Saj nisem pričakovala tolažbe, samo dejansko mi je lažje če se tu gor izpovem.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 16:06:43
|
|
|
|
baguSka
|
draga tassy tud moje mišljenje je, da se pri tebi lahko samo še čez noč kaj spremeni in nič drugače :zmeden:
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?