Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:41:04
|
|
|
|
Lunca1
|
:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:41:55
|
|
|
|
viv_
|
Oprosti, ampak tole mi je pa mim - saj si mama in nujno bi mogla vprašat če gre lahko z njimi!!! Če bi meni samo rekla da jo bo vzela bi rekla NE!
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:47:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah, tassy, saj taščin odnos ti že dalj časa ni všeč, pa nič ne ukrepaš. Kakor si boš (si si) postlala, tako boš spala (oz.spiš). Vse tole jadikovanje je, oprosti, scanje proti vetru.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:48:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz otroka ne bi pustila na izlet. Če ne zna lepo vprašat, če misli, da lahko kar ukazuje in si otroka lasti, potem naj kar pozabi. Da ti ukazujejo - tu nekaj sploh ne štima.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:50:29
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Je pa res, da če tašče ne maraš, boš tudi njeno prošnjo slišala kot ukazovanje. Slišiš to kar hočeš slišati.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:51:48
|
|
|
|
baguSka
|
Tassy pojma nima zakaj se ne postaviš zase.:zmeden2:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:52:03
|
|
|
|
baguSka
|
..pojma nimam..
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:52:18
|
|
|
|
india
|
Te razumem, kako ti je, saj se tudi sama ne razumem s taščo in če bi moja karkoli takega predlagala, bi jaz rekla odločno NE. Drugič pa je raje ne daj,kot pa da boš potem tako slabe volje.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 12:59:48
|
|
|
|
smrka
|
zakaj si sploh dala hčero tastu in tasci ce so ti cist mim, in ce se sploh ne razumete in imas z njimi probleme.... jest te sploh ne razumem... ?? Jest na tvojem mestu nebi dala niti da mi otroka pogledajo kaj sele da jo vlacjo na kak izlet... haloooo????
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:02:02
|
|
|
|
karinka
|
Kdo je mama tvojemu otroku, ti ali tvoja tašča ? Tvoje poste nisem ne spremljal prav redno, vendar kolikor vem imate doma kar pestro. Enkrat teži tašča, potem te pa še mož fizično napade. A res ne morete uredit teh odnosov ? Poizkusita iti kam od njih (predvidevam da živiet skupaj z taščo). Upam pa da bo tudi tvoj mož potem drugačen. Pa brez zamere. Žal mi je tebe, ker si še tako mlada punca pa imaš že toliko problemov. Vem da je lažje pisati, kot to uresničiti, ampak vse tole je pa že malo smešno.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:07:45
|
|
|
|
urbancek
|
Niti slučajno, da bi mi kdo odpeljal otroka brez vnaprejšnjega dogovora z menoj, niti mojemu :love: ne pride na misel. Mislim da bi naredila celega :hudicek: Lp
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:11:32
|
|
|
|
viv_
|
urbancek - pol ti tut tvojmu vedno razložiš kam greš z otroci in če pusti?
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:16:35
|
|
|
|
Lunca1
|
Tassy drugič ji reči, da ti je žal, ampak da imaš že druge načrte, pa naj gresta sama.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne me zdaj napadat no, saj pravim da ne iščem tolažbe, samo lažje mi je ko se nekomu izpovem! Ko smo že pri tem da naj že nekaj ukrenem - ne gre vse na easy in čez noč! Moji tašči se na žalost ne da nič dopovedat in ko se jaz postavim zase, sem tavelka neumnica in zmešana !!! Že ukrepam v tej smeri da bom šla. :rozica: :rozica: :rozica:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:28:45
|
|
|
|
lacoste7
|
Jaz bi ji kar rekla da ne, da jutri gremo pa mi nekam, bi si že nekaj na hitro izmislila. Moja je hotal peljat 2,5 leti starga za vikend v ČAtežke, pa ni prej še nikoli pri njih prespal, sem rekla da ne. Čeprav mene ni direkto vprašala, je kar mojga, pa se mu jaz rekla, da ni šans.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:32:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem imela druge izbire, ker sva oba v službi, tako da jo do 1.9. še čuva tašča!!! Potem gre pa v vrtec. Vam bi tud dojadilo, če bi iz dneva v dan poslušale njeno godrnjanje nad vsem, sem se včeraj popoldne raje umaknila, ko je imela delavce in obiske, da ne bo spet govorila da prisluške v rit utikam,... Jaz bi rada samo mir z njene strani, pa ga NIKOLI ne bo! In če moj ne bo na moji strani in bo držal z ljubo mamico in za njeno kiklico, bo hudoo, jaz se bom enostavno umaknila! Kot sem vam rekla ne gre čez noč! K psihologu bom pa še enkrat šla in prosila za strokovno pomoč. :kuza:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda da bi dojadilo in zato bi ukrepala...šla, ni lahko, se pa da. Če drugega za začetek varna hiša oz. materinski dom. Zagotovo je ne bi poslušala. Ti pa kakor hočeš.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina kolikor sem tukaj bom stala za svojim in bom ukrepala, samo sem tak karakter da preveč tehtam in nič ne ukrepam, rabim nekoga, ki me bo z besedami "zbrcal" in mi dal pogum. Vem pa da se vse zgodi z razlogom. Najprej obtičiš, potem ko ukrepaš pa teče in steče samo od sebe, je pa za tak podvig potrebno veliko notranje moči, samozavesti. To men manjka. Ko bom najprej pri sebi v glavi razčistila do konca in si sama odprla oči bom videla potem ko se bom rešila in pogledala nazaj, da pa vseeno ni bilo vse tako težko. :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:51:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Z besedami "zbrcale" in dale pogum smo ti tle gor že večrat. Pa vse zaman...tudi tole moje pisanje...ah...
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Al bina ni zaman, tudi vse tvoje in pisanje od drugih mi je pomagalo, da sem sploh začela razmišljat! Zdaj pa konc debate, je že šlo mimo. Saj je cool. :rozica:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 13:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja no, saj.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:12:41
|
|
|
|
Anonimen
|
???? x ??? Kako lahko to prvoščtite??? :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2:
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:16:26
|
|
|
|
smrka
|
Tassy! Mi ti zelimo dobro, zato ti povemo svoje mnenje. Spremljamo tvoje debate ze od zacetka, in ti povemo svoje misljenje z nase strani. Ker ponavadi je tako da sam svojim problemov niti nevidis v pravi luci. Ti sama ves, kake probleme imas s tasco, kaj ti je nardila pred kratkim, da ne omenjam...? Zakaj se potem pustis da s tabo manipulirajo!!! Bodi mocna upri se!!! Jest bi na tvojem mestu tvojo hcero rajsi peljala tvojim starsem da jo cuvajo, ker se mi zdi po tvojem pisanju da so na tvoji strani!! Zakaj ne naredis tega.... Bodi JAZ in nepusti da te "jebejo" kukr oni hocejo. Hudo mi je zate, zato nezameri mogoce krutim besedam mene ali ostalih ki so ti danes pisale.
|
|
|
|
Naša mala že potuje ;) Jaz pa tečna :( 24.8.2005 14:22:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nobeden ti ne privošči, samo same sebi se že malo neumne zdimo, da bi vsakič pisale eno in isto. Saj razumeš, a ne?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?