|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izselitev, družinski problemi, otroci.
16.11.2011 16:44:46   
amii
Koliko enega sovraštva je "brati" v odgovoru Izkoriščevalca. Mislim da se vidva dobesedno sovražita. Idita vsak svojo pot. Bogi otroci, ki morajo odraščati v takšnih razmerah, kaj jim starši naredite, joj,joj,joj user posted image .

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2011 20:14:09   
Colt
Mojca in IZSKORIŠČEVALEC, SRAM SRAM SRAM!!! vaju je lahko zato, ker trem nedolžnim otrokom uničujeta najlepši del življenja! GLede na to kar berem, nista vredna da vaju zemlja nosi. 

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.11.2011 20:27:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

GLede na to kar berem, nista vredna da vaju zemlja nosi. 

user posted image

Po tej logiki bi človeštvo kmalu izumrlo.

(odgovor članu Colt)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
16.11.2011 23:16:33   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

V tako mejnih situacijah (že na pragu bolestnega) je čustveni odziv samomorilsko dejanje.

Odrasel zdrav moški ali ženska, bo v takem primeru zbral vso znanje in ves zdrav razum, ki ga premore, da bo potegnil prave poteze.

Kaj pa je prava poteza?
Za enega, da se locita mirno in razumno...; za drugega, da ostaneta skupaj zaradi otrok...; za tretjega, nekaj povsem razlicnega... in katera bo bolj prava od pravih potez?

Enako kot vojak v vojni ne joka (beri se čustveno odziva), ker ga bodo za naslednjim grmom lahko ustrelili, ampak zbere v minuti vse znanje, ki ga premore, da gre v akcijo, tako bo naredil tudi zdrav odrasel moški. Odreagiral bo kot moški in ne kot čustvena copata. Urejanje čustev pride kasneje, ko se temelji spet uredijo, ne more pa biti osnova za zdrave odločitve.

Ce dovolimo zenski, da je dovolj iracionalna, da ji lahko nekdo besedno prerecuje izselitev.... zakaj enako custveno racionalnost ne bi dovolili moskemu? Zakaj pa moski ne bi smel custveno reagirat...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
17.11.2011 13:00:29   
posh

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

GLede na to kar berem, nista vredna da vaju zemlja nosi. 

user posted image

Po tej logiki bi človeštvo kmalu izumrlo.

Nisem tako pesimistična in verjamem, da je na svetu več dobrih ljudi kot slabih. v nasprotnem bi človeštvo izumrlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
17.11.2011 17:56:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

V tako mejnih situacijah (že na pragu bolestnega) je čustveni odziv samomorilsko dejanje.

Odrasel zdrav moški ali ženska, bo v takem primeru zbral vso znanje in ves zdrav razum, ki ga premore, da bo potegnil prave poteze.

Kaj pa je prava poteza?
Za enega, da se locita mirno in razumno...; za drugega, da ostaneta skupaj zaradi otrok...; za tretjega, nekaj povsem razlicnega... in katera bo bolj prava od pravih potez?

Enako kot vojak v vojni ne joka (beri se čustveno odziva), ker ga bodo za naslednjim grmom lahko ustrelili, ampak zbere v minuti vse znanje, ki ga premore, da gre v akcijo, tako bo naredil tudi zdrav odrasel moški. Odreagiral bo kot moški in ne kot čustvena copata. Urejanje čustev pride kasneje, ko se temelji spet uredijo, ne more pa biti osnova za zdrave odločitve.

Ce dovolimo zenski, da je dovolj iracionalna, da ji lahko nekdo besedno prerecuje izselitev.... zakaj enako custveno racionalnost ne bi dovolili moskemu? Zakaj pa moski ne bi smel custveno reagirat...

Ženski dovoljuje čustvene odločitve družba; jaz jih ne podpiram in ne živim kot motor odločitev Čustva so lahko vzgib, ne morejo pa predstavljati substanco zdravih dolgoročnih odločitev.

Tudi to (čustvene in družbeno sprejete odločitve ženske, ki so sprejete kot take samo zato, ker so jih sprejele ženske), je eden od razlogov, da smo družba kot smo. Nezdrava družba.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
17.11.2011 20:43:41   
miss_smith
omg, tale ringaraja je prava katastrofa.... ljudje, ki želijo tretje mnenje, pišejo na forum, na katerem pa odgovarjalo vedno eni in isti, z bolj ali manj enakimi odgovori...

najbolj žalostno je pa to, da tudi če napišeš gor, da so te posilili, se bo vedno najdel vsaj en, ki ti bo že nekako vrgel pod nos, da pa ja moraš biti tudi ti sama za to kriva.

če pa že to ne, se pa vrže na slovnične napake in nepravilno oblikovana vprašanja in trditve, čeprav že v štartu ve, kaj je avtor hotel vprašati... in to z namenom, da bi ja odprl še en prepir... aplavz za vse!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
17.11.2011 21:22:42   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: miss_smith

omg, tale ringaraja je prava katastrofa.... ljudje, ki želijo tretje mnenje, pišejo na forum, na katerem pa odgovarjalo vedno eni in isti, z bolj ali manj enakimi odgovori...

najbolj žalostno je pa to, da tudi če napišeš gor, da so te posilili, se bo vedno najdel vsaj en, ki ti bo že nekako vrgel pod nos, da pa ja moraš biti tudi ti sama za to kriva.

če pa že to ne, se pa vrže na slovnične napake in nepravilno oblikovana vprašanja in trditve, čeprav že v štartu ve, kaj je avtor hotel vprašati... in to z namenom, da bi ja odprl še en prepir... aplavz za vse!

Če se ti forum ne dopade, ga pač ne bereš, a ne. In ti si se šla ravno zato registrirat, da boš tolkla po uporabnicah, čeprav ti gre to tako blazno na živceuser posted image

(odgovor članu miss_smith)
Neposredna povezava do sporočila: 33
18.11.2011 12:20:11   
miss_smith
sem sicer že registrirana, a za tole temo sem se pa prav posebej potrudila...

in ja, seveda berem, če me pa neznansko zabava: najbolj v bistvu to, da grejo ljudje na en javni forum pisati take podrobnosti iz svojega življenja, da vsak lahko ugotovi, za koga se gre (vsaj kako podrobnost lahko spremenijo, se zlažejo, pa lahko še vedno pridejo do odgovora) in to, da gor vedno eni in isti odgovarjajo. zdaj pa ne vem, a tisti, ki odgovarjajo, nimajo kaj za početi cele dneve doma ali pa imajo občutek, da lahko rešijo svet... vsekakor pa največkrat izzovejo kak prepir s svojimi netaktnimi in pogosto preveč subjektivnimi odgovori... no, seveda si je tisti, ki vpraša, sam kriv, ker je spraševal, a vseeno me tale milijonarka in frodo bisagin in ronja in še tisti colt prav zabavajo, ker cele dneve čakajo na novo temo, da le lahko še 100-tič ta dan postanejo junaki, ki so nekomu spremenili življenje...

aja, pa seveda je to le moje mnenje, ljudje tukaj pač sprašujejo in drugi jim odgovarjajo... sem prepričana, da se mogoče najde celo kakšen, ki ste mu pomagali... aja, seveda preden ste se skregali zaradi ene nepravilno oblikovane/subjektivne/netaktne/homofobne/ksenofobne/druge pripombe.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
18.11.2011 13:15:26   
notkar
Lep pozdrav! Forum berem že kar lep čas, aktivno pa sodelujem zelo malokrat, žal. To, kar sem prebral v tej temi, pa me je zopet »zrajcalo«. Včasih res dobim občutek, da se med seboj prerekate, in pozabite na temo, ali pa odgovarjate enostransko.

Če je to resnica, namreč da sta se oglasila oba prizadeta (do sedaj še nisem naletel na tak primer), potem lahko rečem, da ne čutim v njiju medsebojnega sovraštva, marveč prizadetost, kar je za mene še vedno rešitev problema. Poročiti se ni umetnost, umetnost je v partnerski zvezi živeti. Midva z ženo sva skupaj skoraj 30 let, pa ne zato, ker sva idealen par, ampak ker znava medsebojne težave reševati na ustrezen način, si odpuščati, se prilagajati itd. Vsekakor se pa znava ljubiti. Pri njiju dveh pa se je po moje zataknilo ravno tu. Mislim, da sta kriva za polom oba. Vprašanje je le, koliko krivde je na eni in koliko na drugi strani. Morda bom ciljal zelo mimo, vendar bi me zanimalo, kako je z njuno »posteljo«. Menim, da se zadovoljen moški ne prepira s partnerko, ker misli cel dan le, kako bo preživel z njo večer, in seveda tudi obratno. Če se pri ljubezni zatakne, se morebitne nastale težave, problemi, nesoglasja, ki so lahko prav zaradi »neljubezni«, vedno bolj stopnjujejo in lahko presežejo vse meje zdravega razuma. Reševanje posledic mimo vzrokov pa je jalovo delo. Lahko pa je tudi povsem nekaj drugega, seveda. Včasih so res posamezni partnerji že v osnovi neustrezni in je »prevzgoja« partnerja/jev težka. V takem primeru je res bolje, da gresta narazen. Tak partner ne bo primeren za nobeno zvezo, če se ne bo skušal spremeniti in naučiti prilagajati ali bolje rečeno naučiti se živeti s partnerjem/ko. Sam sem prepričan, da je veliko možnosti za rešitev problema, da se prepustita strokovnjakom, in skušata rešiti zaostreno situacijo, ne le zaradi otrok, ampak (predvsem) zaradi njiju dveh. Pa lep dan želi Notkar.

(odgovor članu mojca1234)
Neposredna povezava do sporočila: 35
18.11.2011 16:53:06   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: miss_smith

sem sicer že registrirana, a za tole temo sem se pa prav posebej potrudila...

Zakaj pa ne upaš pisat pod starim nickom??
Tale četvorka, ki si jo navedla pa sumim, da je komu spremenila življenje, saj jih pol foruma( ali več) niti ne razume kaj hočejo povedat. Ponavadi se prerekajo med sabo. Me ne moti.

(odgovor članu miss_smith)
Neposredna povezava do sporočila: 36
18.11.2011 16:55:58   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: notkar

Lep pozdrav! Forum berem že kar lep čas, aktivno pa sodelujem zelo malokrat, žal. To, kar sem prebral v tej temi, pa me je zopet »zrajcalo«. Včasih res dobim občutek, da se med seboj prerekate, in pozabite na temo, ali pa odgovarjate enostransko.

Če je to resnica, namreč da sta se oglasila oba prizadeta (do sedaj še nisem naletel na tak primer), potem lahko rečem, da ne čutim v njiju medsebojnega sovraštva, marveč prizadetost, kar je za mene še vedno rešitev problema. Poročiti se ni umetnost, umetnost je v partnerski zvezi živeti. Midva z ženo sva skupaj skoraj 30 let, pa ne zato, ker sva idealen par, ampak ker znava medsebojne težave reševati na ustrezen način, si odpuščati, se prilagajati itd. Vsekakor se pa znava ljubiti. Pri njiju dveh pa se je po moje zataknilo ravno tu. Mislim, da sta kriva za polom oba. Vprašanje je le, koliko krivde je na eni in koliko na drugi strani. Morda bom ciljal zelo mimo, vendar bi me zanimalo, kako je z njuno »posteljo«. Menim, da se zadovoljen moški ne prepira s partnerko, ker misli cel dan le, kako bo preživel z njo večer, in seveda tudi obratno. Če se pri ljubezni zatakne, se morebitne nastale težave, problemi, nesoglasja, ki so lahko prav zaradi »neljubezni«, vedno bolj stopnjujejo in lahko presežejo vse meje zdravega razuma. Reševanje posledic mimo vzrokov pa je jalovo delo. Lahko pa je tudi povsem nekaj drugega, seveda. Včasih so res posamezni partnerji že v osnovi neustrezni in je »prevzgoja« partnerja/jev težka. V takem primeru je res bolje, da gresta narazen. Tak partner ne bo primeren za nobeno zvezo, če se ne bo skušal spremeniti in naučiti prilagajati ali bolje rečeno naučiti se živeti s partnerjem/ko. Sam sem prepričan, da je veliko možnosti za rešitev problema, da se prepustita strokovnjakom, in skušata rešiti zaostreno situacijo, ne le zaradi otrok, ampak (predvsem) zaradi njiju dveh. Pa lep dan želi Notkar.

notkar, lepo napisano. Iz izkušenj.

(odgovor članu notkar)
Neposredna povezava do sporočila: 37
18.11.2011 22:52:33   
miss_smith
iz čistih varnostih razlogov user posted image  nič posebnega...

(odgovor članu posh)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Nosečniški testi
ninicananica

Na podlagi česa se odločite za nakup določenega nosečniškega testa?

reklama (8%)

cena (39%)

zanesljivost (42%)

svetovanje/priporočilo (5%)

blagovna znamka (6%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!