|
Izselitev, družinski problemi, otroci. 9.11.2011 19:21:11
|
|
|
|
mojca1234
|
Dober dan! Sem 40 letna ženska,ki je spoznala nekega moskega pred dobrimi 15 leti. Z njim imam 3 otroke. Zadnje 3 lete imamo z njim resne probleme. Odkar se je rodil zadnji sin(star je 3 leta) se je vse skupaj začelo želela sem si še 1 otroka in zgodilo se je. Ko sem mu povedala da sem noseča me je najprej vprasal ali bom sla splavit?(samo cudno sem ga pogledala, od takrat se je vse skupaj zacelo zacel se je spreminjati).Jaz in moja hcerka in starejsi sin smo bili zelo veseli, ko se je sinek rodil. Njemu je bilo na zacetku vsec, potem pa vec ne. Opisala vam bom 1 leto, ker se vsa 3 leta ponavljajo. Nikoli ne jemo skupaj, ker ga nikoli ni doma ali pa nikoli nima časa. Rada bi, da bi skupaj pojedli kosilo, večerjo kot prava družina. Vedno me je izkoriščal za denar in zdaj ko smo blizu razhoda govori da mu nikoli nisem dala nič! Kupujem hrano, plačujem položnice, kupim vse za otroke on pa nič. Ne komunicira z starejšim sinom in z mano. Sin ga je velikokrat prosil za pomoč v šoli za kakšno nalogo, ali da bi mu kaj razložil, nikoli ni hotel, vedno govori da on tudi ne zna..... Ko pride poletje za kakšne počitnice,izlete otroci hocejo na morje... Vedno recemo kdaj gremo, ponavadi takrat ko imam dopust, on ima svojo privat podjetje. Vedno smo ga prej vprasali, a nikoli nima časa za družino niti 1 uro na dan! Ko smo mu povedali da smo rezervirali dopust, on pa je takrat rekel odpovejte. Nikoli nisem upala pelati sama na morje, ker je vedno strasil mene in moje otroke citiram" Ne boste prišli živi iz avtoceste " in podobno. Verjemite doma je takšna psihoza v hiši, vedno nas obtužuje, kar sploh nismo naredili , reče da smo mi uničli različne stvari. Nazadje si je izmislis, da ga hoče moj starejsi sin ubiti!(bolano) vzel je noz in rekel starejsemu sinu naj ga ubije.... Sin je planil v jok in se zaklenil v sobo. petkrat na teden pride domov zvečer, cel zapit, na dan pokadi 1 skatlico cigaret. Njehovi starsi se vmesavajo.. enkrat sem njehovi mami samo povedala kaksen je in cez 1 uro je poklical njegov očim in me začel hudo zmerjati.BESED NE BOM GOVORILA, KER SO PREPREPREGRDE). Takrat ko bi mi moral moj partner stati ob strani mi ni , vse mi je potlacil dol. Nikoli ne stori nicesar za druzino. Zato sem se odlocila da se z otrocmi izselim v stanovanje. Povedala sem mu da imamo novembra(konec letošnjega meseca) razgovor na socialnem. Rekel je da mu je vseeno. 2 leti mi je govoril, izselite se že saj že 2 leti govorite. Takrat je videl da mislimo resno.. Naslednji dan mi je rekel da imamo čas da se izselimo do 1 novembra. Vse smo imeli ze skoraj pripravleno, ko reče ne bote se izselili dokler se ne bomo zmenili na sodišču... Bila sem v šoku tudi moji otroci. Nevem preprecuje mi izselitev , ali naj ko gremo na socialno bom zraven vzela starejsega sina in hcerko da se onadva povesta vse dogodke. Rekel je da hoce imeti polovično skrbništvo za moje sinčeka, ki je star 3 leta. Nočem da ga dobi za 50% ker to pomojem ni mozno. Ali lahko recem svetovalki, če lahko cez par dni po socialnem poklice policijo, ker se bi radi izselili. PROSIM ZA POMOČ, TEH DOGOTKOV , KI SEM JIH OPISALA JIH JE ŠE 1000 AMPAK POVEDALA SEM VAM JIH SAMO PAR. Hocemo se izseliti prosim za pomoč! In ali lahko dobi skrbnistvo? Najlepša hvala za pomoč, ker smo obupani.
|
|
|