Hope2
|
A pa lula normalno? Pije? Kakšna je plenička. Meni tole ni všeč, da takole poležava- vročine nima lahko zato, ker mu jo zbijaš, v njemu pa se še vedno najbrž kuha kaj al ga pa boli kaj. Jaz sem mojga do zdaj samo 1x peljala k zdravniku takoj prvi dan, ampak zato, ker me je klicala varuška, da čudno hrope. Letela sem po malega, ki mi je res deloval bolan, revček je bil , vročino je mel pa samo 37,3, hropel pa ni več nič oz jaz nisem nič čudnega opazila. Pa sem ga vseeno direkt od varuške peljala k P, ker mi en čut rekel, pelji ga. Pa sva pršla k P in je že vročina narasla na 39, hropel pa še vedno nič. P nama je dala napotnico za infekcijsko- ne vem kot da bi tudi ona vedela, saj sva jo drug dan res rabila, mali mi ni pil in je plenica bila suha in kot praviš, samo spal je in spal, učke mal odprl in nazaj zaprl, sem ga pobasala v avto in gasa na infekcijsko. Zbijala sme vročino, pa ni hotela past, ko sva prišla dopoldan na infekcijsko pa noben vročine več, četudi ni dobil že več ur paracetamola. . Nič posebnega, pač ena viroza, ampak revček je bil čist dehidriran in v hudih bolečinah, po infuziji ni bilo nič bolje, šele ko je svečko voltarena dobil pred spanjem, je prišel k sebi v 10 minutah- kot da bi odrezal in začel pit, se smejat, gledat..... Ne vem kaj pomeni zate katastrofa noč, ampak če res čutiš, da se čudno obnaša, ne kliči, temveč pelji.
|