Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 22.10.2011 20:11:08
|
|
|
|
*mashai*
|
Aha, hvala za obrazložitev. Ja saj tudi meni je bilo jasno, da vpisani potrdil ne bodo vračali. In kaj potem ostane študentom, ki pavzirajo? Da se prijavijo kot občani in plačujejo pač tisti mesečni znesek? Zraven pa vsak izpit do 4. opravljanja 40€, nadaljna opravljanja pa 128€? Super
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 22.10.2011 21:24:37
|
|
|
|
mini86
|
ja js mislim da se ti še vseeno bolj splača dat teh 120€, če smo že glih zamudl ta pocen varjanto pa bit "miren" kot pa se prjavt kot občan in ostale stvari k jih to povleče za sabo
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 7:25:34
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 aja pa hvala za vse nasvete in hvala da je ta debata minila brez raznih obtožb da hočm državo okol prnest Čemu poudarjati očitno?
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 7:43:24
|
|
|
|
Colt
|
Kako je že rekla mrs Lipton? ''Čim manj besedi''
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 7:46:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
U, saj res... jo moram gledat danes ob 17:10.
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 7:47:43
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: mini86 aja pa hvala za vse nasvete in hvala da je ta debata minila brez raznih obtožb da hočm državo okol prnest Čemu poudarjati očitno? ja pač sj veš..to je rr in sem res vesela da je minilo brez tega
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 7:54:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Počakaj še malo...
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 8:03:04
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Počakaj še malo... ja sam res..zdj je vikend..jutri k bodo pa službe pa...
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 8:04:54
|
|
|
|
Kerensa*
|
No, vidiš, da veš. By the way - čemu pa status in delo preko ŠS namesto običajne službe?
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 8:21:46
|
|
|
|
mini86
|
bistvo mi je status zaradi preživnine..drugače intenzivno iščem redno službo že 3 mesece in tudi preko šs..pač kar bo prej..če bom dobila delo preko šs bom pač delala dokler ne dobim redno, vsaj nekaj kokr pa doma čakat na redno.. še najbolje bi mi bilo da delam preko šs in me potem tam zaposlijo.. če bi pa dobila ponudbo za redno pa seveda prekinem status.. no pa še zavarovanje je cenejše
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 11:55:39
|
|
|
|
Kerensa*
|
Da iščeš redno službo (vsaj za določen čas) že 3 mesece, ti rade volje verjamem. Za ŠS mi pa ne gre v račun. Vsak dan je na različnih ŠS na voljo ne na desetine, temveč na stotine del - nekatera so dobesedno samo za en dan, večina je za nekaj dni ali tednov, nekatere pa so za daljši čas. Izbiraš lahko med njimi. Sicer ne vem, od kod si (kajti potnih stroškov se pač ne plačuje), ampak a ni vseeno, če delaš en teden tu, en teden pa tam - samo, da pač delaš in zaslužiš (edino na cenzus za dohodnino malce popazi )?
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 23.10.2011 15:22:18
|
|
|
|
mini86
|
rečva da sem tvoja soseda sj mogoče je res moja napaka ker iščem predvsem službo-govorim za preko šs, ki bi lahko ostala dalj časa tam..se pravi iščem administracijo.. gledam tudi kratkotrajna dela ampak je že takoj ko pridem iz vrtca in se vsedem za rač vse zasedeno... ampak se tolažim da tako more bit-čeprav je težko, in da pač na tisto "mojo službo" moram mal dalj počakati in bo pol bolj sladko mi je pa izredno zanimivo da ko se pogovarjam z nekom ki prav tako išče službo in se pogovarjava o poslanih prošnjah pa pravi ja ful iščem pa to, vsak teden pošljem cca 3 prošnje..no jaz sem jih že čez 200 ampak kot pravim..zgleda da moram na tisto pravo še malo počakati
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 24.10.2011 5:57:33
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 rečva da sem tvoja soseda Če je pa tako, te pa povabim na kavo. Kajti če je ob 8:30, ko prideš iz vrtca, že vse zasedeno, imaš čas.
|
|
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 24.10.2011 8:33:13
|
|
|
|
mini86
|
js mam skos čas imaš zs
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 24.10.2011 11:45:29
|
|
|
|
mini86
|
no evo da zaključim zadevo.. vpisala se bom na šc šentjur.. vpisujejo čez celo leto, vpisnina pa je 130€..
|
|
RE: ne vem kaj nj dam za tale naslov:) 24.10.2011 13:44:13
|
|
|
|
tulpek
|
Pa še bližje je kot SG in lepša cesta, če ne bo šlo po pošti .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?