Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 25.9.2005 11:31:30
|
|
|
|
žiža
|
ups sestra ne testra. Pa jaz sem starejša, pa razen v zgodnjem otroštvu nisva imeli iste družbe, Tud to je mogoče razlog, da sva se dobro razumeli.
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 25.9.2005 11:48:11
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Jaz imam dve seestri, starejšo (7 let) in mlajšo ( 9 let). Z mlajšo se dobro razumeva, odkar je odrasla, se pokličeva, skratka vse OK. S starejšo pa se žal že dve leti ne pogovarjava, saj je strašno zamerila, ko so mi starši želeli dati neko parcelo. Skregala se je s starši, z mlajšo sestro in z menoj. Jaz potem parcele nisem hotela, pogovarjamo pa se kljub temu ne. In meni je zato zeloooo hudo, ne toliko zaradi nje, kot zaradi otrok. LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 25.9.2005 11:49:41
|
|
|
|
karmy
|
mam samo brate...
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 25.9.2005 14:31:13
|
|
|
|
lenika
|
Sem edinka.
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 25.9.2005 23:24:36
|
|
|
|
Kadija
|
Z sestro nisva ravno 100% zaupnici, se pa dobro razumeva in si priskočiva na pomoč, če jo katera od naju potrebuje. Sem vesela, da jo imam!
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 26.9.2005 0:13:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm..... na to pa skor ne znam odgovorit.... V bistvu mam sestro in brata. Z bratom sva dvojčka in do OŠ sva se ful štekala, vedno je skrbel zame, no-stop sva tičala skupaj. Potem pa je šel on eno leto pred mano v šolo... in si dobil svojo družbo... in sva se začela razhajat v mnenjih in pogledih na svet. V SŠ pa sem bila ful jezna najnjga... ker vedno ko sva kam prišla sem bila samo setra od brata. In še zdaj ne maram tega. Imava popolnoma različno družbo. Sestra pa... je 5 let mlajša. Ne bi mogla reči da se ne razumeva. Nisva neki hudi zaupnici, naju pa družijo iste stvari, isti pogled na svet, ki ga recimo brat niti približno ne šteka. Mogoče zdej ko je tud ona študentka in se je ta razlika med nama zabrisala, da sva si vedno bližje, vedno več je stvari o katerih s elahko pogovarjama čist na osebni ravni. Je pa res da sva si karakterno ful različni (ona flegmatik, tiha, jaz kolerik, svoje navdušenje delim z vsakim ki mi križa pot....). Ampak načeloma se razumeva in se imava radi... no tega si lih ne poveva pogosto... škoda....
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 26.9.2005 9:51:51
|
|
|
|
tasika12
|
Lahko rečem da sem z odnosom z mojo sestro zelo zadovoljna. Med nama je sedem let razlike, toliko je ona starejša. Ko sem še jaz hodila v osnovno šolo sem dosti časa preživela z njo, kar ji včasih sicer ni pasalo, saj sem vsepovsod morala z njo. Jaz pa sem bila na njo zelo navezana, saj moja mama zaradi dela ni imela časa zame. Tako je tudi v šolo morala za mene včasih, v srednji šoli me je celo opravičila pouka... Sedaj sma pa neločljivi; slišiva se vsak dan, zaupama si vse; hodiva po nakupih in si pomagava ena drugi. Tako da sem res ponosna na najin odnos. Žal pa tako dobrega odnosa nimava z najinim bratom. Jaz še nakako, ona pa žal slabšega. Brat je od nje starjši za dve leti. Lep dan. Tašika.
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 27.9.2005 9:10:23
|
|
|
|
muki1
|
Hmmm, pri nas je tako. Naša mala je mlajša od mene tri leta. Je v otroštvu imela zdravstvene probleme in ji je mama dajala celo življenje potuho, kar ji še danes. Jaz sem bila zmeraj zaščitniška do nje v šoli, doma pa je imela zaščito staršev. Saj sva prijateljici, jaz sem dosti bolj odprta in ji tudi več povem o sebi, ona zelo malo govori o sebi. Živi v Ljublani, jaz v Prekmurju, zelo sva veseli ko se vidiva, včasih tudi ko se ne, še vedno sva na tej stopnji, na žalost..... Jo pa ima Neža zelo rada in ona njo tudi, imata neko posebno vez....
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 27.9.2005 9:15:16
|
|
|
|
digi
|
Glede na to, da imam 4 sestre, bi lahko o odnosih kar razpravljala in razpravljala.... Moja starejša sestra (pol sestra) je 17 let starejša od mene in nikoli nismo imeli nekih stikov, tako da tu ni odnosa.... Moje ostale tri sestre pa so mlajše od mene (6,7 in 8 let mlajše) in moram reči, da so full vesele, ko pridem domov, samo lahko pa povem, da manj se vidimo rajši se imamo V glavnem vsako po svoje meče in tudi one vidijo v meni zaveznico, saj kdo drugi pa bo stopil na njihovo stran, če ne jaz
|
|
|
|
RE: Kakšen odnos imate s sestro? 27.9.2005 10:36:59
|
|
|
|
Jutra
|
Imam kar precej mlajšega brata. Ko je bil majhen, sem mu bila druga mama. Je bil zelo navezan name. Ampak, ker sva različnih generacij, se je najin odnos vedno sreminjal glede na to, v katerem obdobju sva se nahajala. Ko sem bila pubertetnica, je bil on še otročji, ko je bil on pubertetnik, sem bila jaz že skoraj odrasla... Danes? Tako tako. Včasih se štekava ful super, drugič pa o joj joj
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?