|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj ste otroka preselili v "taveliko &...
23.8.2005 13:04:34   
saratanja
Imam problem.... no sej verjetno sploh ni problem, sam kot pravijo, da je kovačeva kobila zmeraj bosa, tako jaz arhitektka še zmeraj nimam načrta za otroško sobico...otrok pa že več kot eno leto star. :((

Sva se z :love: odločila, da zdaj pa dosti mencanja in da naš malček potrebuje sobico, jaz pa predvsem omaro za vse oblekice, ki jih je prerasel in one, ki mu še niso prav. Ker pa ne morem iz svoje kože, tudi klasična oprema ne pride v poštev.

Pri načrtovanju pa se mi je zataknilo pri postelji. Moj nemirnež se mi zdi še premajhen, da bi lahko spal kar na veliki postelji... ampak v oni otroški posteljici, kjer pa sedaj spi se mi pa vedno obrne nekam počez in stoka in se premetava, ko se na koncu čist zagozdi, da ne more nikamor. sej je logično da 80 cm dečko ne more spat počez na 60 cm. Ampak vedno se tja nekam rine? Kaj zdaj? Kdaj ste zamenjali posteljo otročkom oz. kdaj načrtujete, da jih boste preselili?

Neposredna povezava do sporočila: 1
23.8.2005 13:09:49   
Pajaca
Evo mi bomo mogl selt do decembra. Pa itak da naša počez leži. Sam razmišljam o tem pa ne vem a bi kar tavelko postlo kupila, al bi raj 70/140, sej bo do šole dost. Sam pri nas je problem še prostor, ker če bi mel svojo sobico bi že dobr let tam spala. Pa sigurno bi kar tavelko postlo kupila, pa tisto ograjco zraven, da bi jo zaščitla. Bi jo pa kar tkole zdaj pri 17m selila oz navajala na selitev. Mogoče bi jo najprej čez dan dajala tja spat, da bi vidla kako zgleda, če ostane na postli. Pa da ne bi blo vse preveliko, bi ji najbrž kar kakšne igrače na pol postle zmetala.

(odgovor članu saratanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2005 13:11:42   
Teni_
Mi smo jo sedaj prestavili na kavč. Ampak tisti, ki je čisto na tleh in nima kam past. Pa še širok je 120 in ima veliko prostora. Drugače pa tudi spi tako, da bog pomagaj. Ponavadi na koncu pristane počez ali pa ima glavo tam kjer bi naj bile noge. Pa tudi dosti lepše zdaj spi na tem kavču kot pa prej. Lp,Mojca:nosecka:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
23.8.2005 13:13:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2005 13:29:57   
ma-ja
Oba sta šla v ta veliko posteljo pri dveh letih in pol. Tjaša ima ograjico pa zaščitne povšterčke, Nejc pa ni rabil nič od tega.
Če menjaš posteljo, bi se jaz odločila za ta veliko, vsaj pri meni se super obnese.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2005 13:34:20   
kepica
Mi gremo ravno danes kupovat sobico,pa bomo kupil kar ta veliko posteljo,pa ograjico bomo dal delat,pa bo. V otroški posteljici ga pa ne morem več imet,ker mi je že dvakrat ven padel,pa ne upam več reskirat.S postelje pa že zna zlest,tko da ni problema. Mi smo se kr tko odločil,pa mislim,da ne bomo nč falil.

lp
kepica

Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2005 13:36:54   
soncece24
kaj pa kaj takega:

http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=5&productId=11210&langId=-3&parentCats=10106*10196

ta postelja je najprej dolga okoli 150 cm, potem pa se vzglavni in nožni del spustita vodoravno in je dolžina 2m.

Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2005 13:40:14   
Anonimen
Moj je star tri leta in pol, visok (ali v poselji dolg:)) 105 cm, posteljico ima dimenzij 140 x 70 cm oz. malo manj, pa je čisto zadpovoljen in noče v veliko posteljo. Jaz bi že rada, da bi šel, ker ima v sobi obe in bilo z odstranitvijo mankše več prostora za igro. Ampak če noče, noče, jaz ga ne bom nič silila. Ko mu bo neudobno, bo že šel.

Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2005 13:41:16   
Anonimen
Drugače so pa meni tiste postelje dobre, ki so npr. v obliki avtomobila. Edino zaenkrat sem videla le plastične, kar pa ni O.K.

Neposredna povezava do sporočila: 9
23.8.2005 14:05:38   
saratanja
Ja sem vidla one avtomobilčke, pa na eni tuji strani tudi v obliki vlakca. Sam vse so čist preveč odprte za našga mulca.

Ona od Ikeje ima sicer idejo kar dobro, sam jaz ne maram natur lesa. Zelo hitro zgleda kot avstriski hojladri stil, ki mi je všeč samo v planinskih kočah.

zadnja ideja, ki jo imam (najprej je bila to soba zamišljena, kot grad, pa potem gusarska ladja, pa hiše, pa....... še dobro, da papir vse prenese:) ), je postala precej poenostavljena. Temnejši vogal sobice bo namenjen gardeobnemu prostorču, ki bo skrit za steno živo rumene barve. Ob tej steni bo tudi postelja... Danes pa se bova odločila, ali mu kupimo veliko posteljo, ki jo zaščitimo z ograjico...ali pa ga bova še nekaj časa pustila v manjši (vendar poskuša plezati iz nje in se mi ne zdi varna...posledično, pa ga ne puščam samega v njej, razen ko spi).

Ves ostali prostor pa bo namenjen igri in igračam. Nobenih ostrih vogalov. Mali še tako prehitro pridobiva buške.

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2005 14:10:04   
Annny
Kupi posteljo 140x70, ki jo lahko razgradiš v večjo mladinsko posteljo- mi smo jo vzeli pri LIPu Poljčane in je fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.8.2005 14:27:44   
Anonimen
Jaz sem dala blazine s sedežne (odvečne) na tla ob posteljico, ko je imel obdobje, da je plezal in pristajal na glavi. Saj ga je hitro minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.8.2005 14:29:32   
Anonimen
Aja, zakaj so pa tisti avtomobili in vlakci prenizki? Vsaj je more iz visokega pasti. Sicer se pa ravno tako da ograjico gor namontirat, saj se samo za jogi zatakne. Tako nekako ima ograjica pritrjene nosilce, kot jih imajo police.

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.8.2005 14:39:22   
saratanja
no, sej nisem mislila, da so prenizke posteljice..mislila, sem da ni zadosti ograjce. :) Bomo danes tud to prevrili....

Premišljam, pa da bi imeli tudi mi kar obe ..staro, da selitev iz najine sobe v njegovo ne bo prevelik šok, pa še potem novo veliko, če jo bo hotel uporabljati.

Neposredna povezava do sporočila: 14
23.8.2005 14:52:26   
Anonimen
Če boste kupovali ali si ogledovali tiste postelje v obliki avtov in vlakcev, povej, kje. Mene tudi čedalje bolj ima ... Tibor bi mislil, da se mu je Marija prikazala.:)-

Neposredna povezava do sporočila: 15
23.8.2005 15:01:41   
saša 73
Našo pupico smo selili v njeno sobo,ko je bila stara leto in pol.
Ima normalno posteljo oz.jogi 90/200 cm.Od vsega začetka je lepo spala,no enkrat je zgrmela dol pa še to samo zaradi jutranje histerije,ker se ji vedno ful mudi v vrtec. L.pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.8.2005 15:24:52   
bskrle
DANES, 16 MESECEV1 Ker je spet zlezla iz posteljice! Pojma nimava kako!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 17
23.8.2005 18:26:43   
Marogica
Mi smo pri njegovih 19 mesecih kupili "ta veliko" posteljo 140x200cm (sobica je dovolj velika), ker je padel iz otroške iz višine 130 cm, ter si nalomil rokico (longeta za 3 tedne). Tako sva si rekla,bolje da pade iz 30 kot pa iz 130 cm, čeprav se to ni nikoli več ponovilo.
Midva razmišljava tako, da je bolje imeti veliko posteljo, ker se sedaj še jaz k njemu vležem, ko mu zvečer pravljice berem, pa ta mali skače po postelji in se rad igra, ko bo pa večji, si bo pa najbrž kakšno punco domov pripeljal, pa tudi ne bo nič narobe, če bo postelja večja.
Tudi cenovno se tako izplača. Neke velike razlike med posteljami 90x190cm ali pa naše pratkično ni, ko bo večji boš mu morala tako ali tako kupiti novo, mi pa bomo samo kupili novo madraco.

Neposredna povezava do sporočila: 18
23.8.2005 21:45:40   
Seven*
Jaz sem pa danes razmisljala, ko sem vandrala po IKEI, kako slovenski proizvajalci pohistva nimajo nobene domislije. Vse kar najdes pri nas je strogo resno in suhoparno. Ko pogledas ideje pri IKEI, pa kar zazivis v tistih sobicah z luckami, baldahini, mravljicami...

Se posebej mi je grozno, ko kateri starsi kupijo svojemu otroku neko dnevno sobo iz casa tovarisa TITA, ces, da bo za dalj casa.. Sploh ne vem kje lahko kupis kaj otroskega pohistva pri nas..

Neposredna povezava do sporočila: 19
23.8.2005 21:58:21   
Anonimen
Nikjer ni nič prav otroškega, razen Mali princ in Mavrica. To so izdelki iz javorja, kombinirani z barvami po želji. Da je vsaj malo pisano. To pa je tudi vse.

Neposredna povezava do sporočila: 20
23.8.2005 22:10:10   
Seven*
Splisni, sem opazla. Saj zato sem pa tako zalostna. Slovenci smo dejansko ful zagrenjeni narod.

Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?