saratanja -> kdaj ste otroka preselili v "taveliko " posteljo? (23.8.2005 14:05:38)
|
Ja sem vidla one avtomobilčke, pa na eni tuji strani tudi v obliki vlakca. Sam vse so čist preveč odprte za našga mulca. Ona od Ikeje ima sicer idejo kar dobro, sam jaz ne maram natur lesa. Zelo hitro zgleda kot avstriski hojladri stil, ki mi je všeč samo v planinskih kočah. zadnja ideja, ki jo imam (najprej je bila to soba zamišljena, kot grad, pa potem gusarska ladja, pa hiše, pa....... še dobro, da papir vse prenese:) ), je postala precej poenostavljena. Temnejši vogal sobice bo namenjen gardeobnemu prostorču, ki bo skrit za steno živo rumene barve. Ob tej steni bo tudi postelja... Danes pa se bova odločila, ali mu kupimo veliko posteljo, ki jo zaščitimo z ograjico...ali pa ga bova še nekaj časa pustila v manjši (vendar poskuša plezati iz nje in se mi ne zdi varna...posledično, pa ga ne puščam samega v njej, razen ko spi). Ves ostali prostor pa bo namenjen igri in igračam. Nobenih ostrih vogalov. Mali še tako prehitro pridobiva buške.
|
|
|
|