*becky*
|
Bom opisala primer iz pred mnogo let, kjer mi je celo uspelo pogruntat, zakaj se je tip čudno obnašal. Bilo je kratko razmerje, v katerem se on ni najbolje znašel, ker še ni imel opravka z malce bolj strastno žensko, ki se pač zna predati in uživati v trenutku. Čeprav vezan, je bil zelo samosvoj, k temu svoje doda še narava njegovega dela - bil je precej od doma, imel je večinoma terensko delo, ki je njegovi naravi ustrezalo. In nikogar ni znal spustiti blizu (na čustvenem nivoju), zato mu določene stvari niso bile jasne. No, naneslo je, da sva skupaj preživela noč. Malce sva popila, pa ne preveč, samo za sprostitev - skratka, bila je pestra in strastna noč. Opozoril me je, da ni vajen spati objet z žensko, tako da sem mu dala njegov prostor - zjutraj pa sem se vseeno stisnila k njemu, kasneje še malo akcije... Po tej noči se je veza ohladila, ampak mnogo kasneje sva se pogovarjala o tem - način, kako sem se mu predala, je smatral, da sem se ga oklenila in da ga ziher ne bom hotela izpustiti iz krempljev. Revež se je ustrašil, ker ni bil niti vajen čustev, ki sem mu jih prebudila - tako se je ustrašil, da je dobesedno pobegnil pred mano, šele po več mesecih sem izvedela, kaj se je dogajalo v njegovi glavi. Mogoče v tvojem primeru njegov izbruh ni imel zveze s tem, da si si ga želela še - ampak je bila le reakcija na to, da ni vajen ženske, ki se je predala do popolnosti. Morda se je ustrašil čustev, tvojih ali njegovih lastnih. Ne zagovarjam ga, da ne bo pomote. Ne moreš vedeti, kaj mu je dogajalo v glavi - pusti stvar za nekaj časa pri miru, morda se čez nekaj časa najdeta na kavi in se pomenita, kaj je bilo. Brez očitkov. Upam, da bo sposoben povedati, kaj mu je bilo, vsem namreč to ne rata Ne sekiraj se preveč, čeprav vem, da je lahko govoriti in teoretizirati - upam, da boš izvedela in nam pisala, kako se je razpletlo. Mene vsekakor zanima!
|