|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.10.2011 9:49:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: obnašanje v trgovini
13.10.2011 9:51:24   
skuštrana
Jaz sem že imuna na svakakve scene v trgovinah (svojih in tujih otrok). Ker smo pač veliko sami moram - hočeš nočeš - velikokrat sama s tremi v trgovino, ker jest je treba user posted image

Pač,sceno preživiš in greš naprej, kaj ti pa drugega ostane. Sicer ne težijo da bi jim kaj kupila, imajo pa druge fore. Kdo se bo vozil v vozičku, pa kje v vozičku... Najhujše je itak pred blagajno, v vrsti, ker tam jim je pa vse na dosegu user posted image . Za igračke niti ne težijo, edino tamali se še včasih obesi na kaj in ga komaj odvlečem stran.

Najhujše  mi je kadar mora eden od njih sredi šopinga LULAT  (ali kakat) ker moram vse tam pustit, pa z vsemi it na wc (in potem se samo derem : ne to, pusti pri miru školjko, ne pobirat wc papirja po tleh...).

Je pa preporod it v trgovino samo z enim - milina user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.10.2011 9:51:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Bolj imam problem s tem, ker v trgovini DOGAJA in zganjata "lumparije".

Poooodpis!!! Ronja je imela enkrat obdobje, ko je VES ČAS (vsaj nama se je tako zdelo) premetavala tablice s cenami!

Hehe, naša tamala (ki je sicer povsem nekompliciran otrok in se ji vse, kar rečem, zdi takoj logično in razumljivo), v trgovini prepeva. Na ves glas, vedno eno in isto pesem, znova in znova: Biba buba baja, pleše ringaraja,... osebni radio user posted image .

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
13.10.2011 15:40:11   
ronja
haha, nas starejsi pa ZLAGA stvari, ki so nametane - moti ga, da je npr. nek sadni jogurt kr med navadnimi ter da niso zlozeni v vrstah

Jaz mam odraslega prijatelja, ki to še vedno dela!user posted image Resno! On ne more it mimo, če nekaj ni v ravni vrsti. Pa oče od moje učiteljice za klavir je vedno to počel s stoli, ona pa jih je postavljala diagonalno - sta se lahko to šla do onemoglosti, vsak dan (mi je povedala).

Kdo se bo vozil v vozičku, pa kje v vozičku...
Najhujše  mi je kadar mora eden od njih sredi šopinga LULAT  (ali kakat) ker moram vse tam pustit, pa z vsemi it na wc (in potem se samo derem : ne to, pusti pri miru školjko, ne pobirat wc papirja po tleh...)

haha, midve mava pa zelo podobne otrokeuser posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.10.2011 15:56:07   
Hope2

haha, nas starejsi pa ZLAGA stvari, ki so nametane - moti ga, da je npr. nek sadni jogurt kr med navadnimi ter da niso zlozeni v vrstah

Jaz mam odraslega prijatelja, ki to še vedno dela!user posted image Resno! On ne more it mimo, če nekaj ni v ravni vrsti. Pa oče od moje učiteljice za klavir je vedno to počel s stoli, ona pa jih je postavljala diagonalno - sta se lahko to šla do onemoglosti, vsak dan (mi je povedala).

Ronja, zdaj si me spomnila na eno RR, ki je rolico wc papirja (v službi) obračala tako, da je papir bil gor, ena druga pa d aje bil spodaj in sta se tak šle do onemoglosti, me prav zanima, če je že ktera obupalauser posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.10.2011 16:15:49   
ZARA
Jst ne maram hodit z njo v trgovine, ker se enostavno podebili in vse obljube, da ne bo letala po trgovini se razblinijo s svetlobno hitrostjo. Ampak počasi gre na bolje. Počasi pravim.... torej z mano gre po sili razmer.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.10.2011 16:17:30   
ZARA
!!! Ronja je imela enkrat obdobje, ko je VES ČAS (vsaj nama se je tako zdelo) premetavala tablice s cenami!

Midva pa potem seveda iskala, kje je kaka cena bila, postavljala nazaj razne listke, da je nekje akcija... še nikoli nisem bila tako poučena o akcijah, kot takratuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

trajanje poroda
ksenci

Kako dolgo je trajal 2. porod ?

daljši od prvega (30%)

isto kot prvi (16%)

krajši od prvega (54%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!