|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: znižano plačilo vrtca
20.10.2011 20:40:10   
majakla
Danes v vrtcu dobili obvestilo:

"bla, bla, bla... zato nove vloge oddajte pri pristojnem CSD bla, bla, bla in sicer od 1.12. do 31.12.2011.
Vlogo morajo oddati vsi starši (novo sprejetih otrok, ki so bili vključeni s 1.9. ali kasneje in starši, katerih otroci že dalj časa obiskujejo vrtec).

V kolikor bo vloga posredovana na občino ali v vrtec bo le ta zaradi nepristojnosti zavržena.

Ministrsvo za delo, druž... nas je tudi obvestilo, da bodo o tem stranke obveščene še z brošurami, na spletnih straneh in preko medijev." 

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 76
29.10.2011 8:48:44   
Sacherca
Nova vloga na netu

http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/zupjs_vloga_vzorec_281011.pdf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 77
29.10.2011 9:24:14   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nova vloga na netu

Na vrhu piše vzorec vloge. Je možno, da se bo še spremenila?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 78
29.10.2011 11:52:05   
emaa
Banda zdaj mi bojo še odpravnino notri šteli ali kaj. Rajši bi imela službo kot odpravnino. Sicer mi ni jasno kaj mislijo z življenjskim zavarovanjem. Katerega naj bi vpisal, če si ga dobil izplačanega ali kako? Me res zanimajo kakšna bodo navodila za izpolnjevanje tega umotvora. Pa odškodnine, zdaj bodo tudi odškodnine od zavarovalnic notri šteli, mislim kaj vse se ne spomnijo. Kaj jim bo podatek o prostovoljnem zdravstvenem zavarovanju? Še dobro, da ne želijo še stanje TRR za subvencijo vrtca.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 79
29.10.2011 12:43:45   
poli*
Ja noter bodo šteli prav vse možno.
Jaz sem nekako preštederala, da bodo tisti, ki so sedaj plačevali prvi razred vrtca sigurno napredovali vsaj v drugega, ker se bodo noter šteli določeni socialni transferji, ki se do sedaj niso.  
Iz siromaka bodo naredili še večjega siromaka...
... saj bodo vse zj.eb.ali... user posted image

Emaa- stanje na trr in prihranke bodo gledali za izračun otroškega dodatka in štipendij (in glede na to, da se bo vse urejalo na csd je velika verjetnost, da bo to avtomatično tudi v izračunu za vrtec). Jaz sem že zaprla varčevalne knjižice.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 80
29.10.2011 13:20:27   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Nova vloga na netu

Na vrhu piše vzorec vloge. Je možno, da se bo še spremenila?

Hmm,nimam pojma. Sem spregledala,da pise vzorec na vrhu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 81
29.10.2011 21:33:56   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Emaa- stanje na trr in prihranke bodo gledali za izračun otroškega dodatka in štipendij (in glede na to, da se bo vse urejalo na csd je velika verjetnost, da bo to avtomatično tudi v izračunu za vrtec). Jaz sem že zaprla varčevalne knjižice.

Po temle, kar piše pod točko Priloge:

□ izpis prometa na vseh računih vseh oseb navedenih v točki I. za zadnje 3 mesece pred mesecem vložitve
vloge (samo v primeru uveljavljanja pravice do denarne socialne pomoči, varstvenega dodatka,
subvencije najemnine, plačila prispevka za obvezno zdravstveno zavarovanje ali kritja razlike do polne
vrednosti zdravstvenih storitev
),

Po temle bi jest rekla, da ni treba dat izpiskov za otroški dodatek, štipendijo in za znižano plačilo vrtca user posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 82
30.10.2011 9:05:46   
*bubi*
pa saj že na vrhu, ko križaš, kaj boš uveljavljala, piše, katere točke je potrebno v nadaljevanju izpolnit.
Eh, brat bo treba navodila, meni se pravzaprav zdi vloga zelo enostavna za izpolnit.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
30.10.2011 13:15:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
30.10.2011 13:35:20   
Sacherca
S tem,da sem koma sedaj opazila,da sedaj se bo gledal neto dohodek prej pa se je bruto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 85
30.10.2011 14:01:09   
Ajvy
o mary....kolk zakompliciran obrazec.....:-(

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 86
30.10.2011 18:51:22   
Anonimen
Ja a čist vse lahko odprete ta obrazec, samo meni ga ne pokaže user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 87
1.11.2011 16:53:19   
KIKI****
Naj še nedko tole razloži:
...imate v lasti stanovanje ali hišo, v kateri/em živite in katere/ga vrednost presega vrednost primernega stanovanja za 48-kratnik osnovnega zneska minimalnega dohodka, in želite uveljavljati pravico do denarne socialne pomoči, podpišite spodnjo izjavo!

Ok, razumem kaj pomeni če nekdo presega, ampak kolikšna pa je vrednost primernega stanovanja za 48 kratnik osnovnega zneska minimalnega dohodka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 88
1.11.2011 17:13:08   
Kerensa*
Vrednost primernega stanovanja (ali hiše) se lahko določi samo po povprečno določeni vrednosti povprečno enakih nepremičnin v vaši občini.

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 89
1.11.2011 19:03:38   
m_o_i
hm...a ze obstaja kje obrazec za (informativni) izracun po novem zakonu!?
tak, da samo stevilke vpisem in mi izracunauser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 90
1.11.2011 19:09:10   
Kerensa*
Jaz še nisem naletela nanj (je pa res, da ga tudi kaj posebej nisem iskala). Tako ali tako pa raje računam "peš", ker je bolj ziher. user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 91
2.12.2011 20:30:59   
cursa
"denar na transakcijskem ali drugem računu, hranilne vloge in druga denrana sredstva po izjavi posameznika (prihranki, ne na primer plača)"
kaj točno je mišljeno s tem? da če imam 10 tisočakov na računu, ki sem jih prihranila od plače, upoštevajo ali ne?
hvala

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 92
2.12.2011 21:27:11   
sončnica24
Mene pa zanima če je katera vlogo že oddala za vrtec in kaj vse je bilo potrebno napisati in označiti?

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 93
2.12.2011 22:24:18   
sazi

ampak kolikšna pa je vrednost primernega stanovanja za 48 kratnik osnovnega zneska minimalnega dohodka?

48 x minimalna plača?

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 94
2.12.2011 23:02:39   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: cursa

"denar na transakcijskem ali drugem računu, hranilne vloge in druga denrana sredstva po izjavi posameznika (prihranki, ne na primer plača)"
kaj točno je mišljeno s tem? da če imam 10 tisočakov na računu, ki sem jih prihranila od plače, upoštevajo ali ne?
hvala

Ja, upoštevajo.

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 95
3.12.2011 8:57:07   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
hm...a ze obstaja kje obrazec za (informativni) izracun po novem zakonu!?
tak, da samo stevilke vpisem in mi izracunauser posted image

Ne.
Niti socialne delavke še nimajo programa, pa čeprav se vloge že sprejemajo.
IZVIRNO SPOROČILO: cursa

Ja, bodo upoštevali.
Vendar ne bi smeli, če je to prihranek od plače. Kajti plačo ti tako ali tako že upoštevajo - če pa ti denar prihraniš od plače, pa to potem pomeni, da ti isti denar upoštevajo dvakrat. Kar je nezakonito in glede tega se bom jaz osebno na MDDSZ pošteno zbunila.
Upoštevati bi smeli samo obresti od prihrankov, ki so dejansko tvoj zaslužek poleg plače.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?