ronja
|
Ronja, mislim da obžalujeva izgubo iste 'knjižnice'. user posted image Jup, bi znalo bit;). Se spomnim, da sem tarkat rekla, da moram hitro vse snet, kar me zanima, pa mi lubi skulirano: "pa saj ne gori voda, kam če pa it..." Jaz pa, da je to nekam prelepo, da bi bilo res... da mi je mal sumljivo, ker se mi zdi, da so ene knjige poskenirane... No, seveda mi ni ratalo snet niti pol zanimivega... In ko pridemo iz morja: ni več! Smrk! groza! Zdaj nisem pa še nobene take našla, kjer bi bilo pol toliko... Moj Kindle je iz druge generacije, dobila sem ga za rd pred slabimi tremi leti. Ne vem za generacijo, ej pa tudi pred 3 leti kupljen, tisti, ki ma net kao poskusno šele not, zato tudi ne dela ravno ful super duper:D. Ampak itak je za branje:). Meni se je isto zgodilo, že 1x prej in nama ga je ratalo obudit v življenje točno tako, kot si opisala. Zdaj pa to ni pa ni delalo. Sem že obupala, ker sva res probavala vsake 14 dni, pa držala un gumbek različno dolgo časa, vmes polnila in nepolnila,... pa nič. No, zadnjič ko sem tle jamrala, pa lubi spet proba, pa spet nič, potem ga je dal še spet polnit in se je pa zbudill. heureka! Ker da bi ga pošiljala v ZDA 2x... se mi ne splača, je ceneje novega kupit... čeprav sem proti takemu sistemu... Ampak odpret se ga res ne da kar tako. urška, ko naročiš zraven polnilec, naj bo evropski, to je že fajn;) sicer ne boš mogla vtaknit v naše vtičnice unega 3jnega...