Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 13:45:41
|
|
|
|
liliana
|
Pri nas je pa kar nekaj lokalov in seveda en šoping center, ki je namenjen skoraj izključno razkazovanju vozičkov in poveličavanju poslanstva matere......tam si itak outsajder, če nimaš zraven otroka vsaj vozička in 3 najnovejših igrač....... Tako, da kakšne male beznice z nekaj m2 in ozkimi vrati, ki živijo samo od tega, da se vsakih 10 minut menjajo gosti za mizo, ki pijejo kavo ali čaj, ali pa pivo v vročini, ne pridejo v poštev za okoliške matere.......
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 14:07:06
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Pri nas je pa kar nekaj lokalov in seveda en šoping center, ki je namenjen skoraj izključno razkazovanju vozičkov in poveličavanju poslanstva matere......tam si itak outsajder, če nimaš zraven otroka vsaj vozička in 3 najnovejših igrač....... Tako, da kakšne male beznice z nekaj m2 in ozkimi vrati, ki živijo samo od tega, da se vsakih 10 minut menjajo gosti za mizo, ki pijejo kavo ali čaj, ali pa pivo v vročini, ne pridejo v poštev za okoliške matere....... No, jaz npr., sem si otroka ravno zato omislila, da sem lahko kupila fensi voziček.. in, da se potem ne bi mogla postavljat z njim na kofetku s prijateljico? Kriminalno, ti rečem!!
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 14:10:16
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ No, jaz npr., sem si otroka ravno zato omislila, da sem lahko kupila fensi voziček.. in, da se potem ne bi mogla postavljat z njim na kofetku s prijateljico? Kriminalno, ti rečem!! in če zraven nimaš še popolnega moža, bolje da sploh ne greš iz hiše ...
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 14:13:19
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ No, jaz npr., sem si otroka ravno zato omislila, da sem lahko kupila fensi voziček.. in, da se potem ne bi mogla postavljat z njim na kofetku s prijateljico? Kriminalno, ti rečem!! in če zraven nimaš še popolnega moža, bolje da sploh ne greš iz hiše ... Moj dedec je pa huuudo popoln, samo voziček je v materini.
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 17:46:30
|
|
|
|
MissTerious
|
V mojih študentskih časih sem med drugim tudi kelnarila...in sem prav z zanimanjem opazovala eno mlado mamico z dojenčkom v vozičku,ki se mi je vsak dan narisala v kafiču (pajzlu in ne nekem dnevnem lokalu) in dobesedno nafehtala ali lastnika ali mene za zastonj kavico,da je potem po par ur žlampala tisto mrzlo kavo, otroku pa v celem dopoldnevu dala en jogurt za pojest. V tem času je seveda veselo kadila in se obnašala ko kraljica,dokler mi ni enkrat potegnila živca in sem ji zagrozila s socialno zaradi zanemarjanja otroka,ki bi bil lačen in žejen,če mu ne bi jaz na lastne stroške nosila vsaj čaj, sokec in kak rogljiček, žemljico... No, študentski časi so mimo, sem že 2x mami...pa ne hodim z otrokoma po lokalih. Mi ne pade na kraj pameti. Če smo na kakem res dolgem sprehodu, gremo (zeeeeeeeeeeeeelo redko, mogoče 4x na leto) na gosti sok in kako tortico v bližnjo slaščičarno, ki ima letni vrt...in tudi sama kadim, vendar NIKOLI, ko sem z otroki. Mi je ogabno pomisliti na to,da bi otroke izpostavljala kafičem in cigaretnemu dimu...Pa ne moraliziram, nisem MissPerfect ampak MissTerious... P.S. Mogoče zato ne hodim po kafičih, ker nimam najnovejšega modela vozička in najnajnajdražjih igračk za otroka. Kdo ve...
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 20:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika ... zdejle je imel tole temo tudi Avdić na radiu 1 čez ... je očitno tut on supeRR moderator ... Če še ni, se je pa s tako izjavo ziher kvalificiral . Naj gre on raje malo v park, preluftat celice. Pa še kako sem hodila z dojenčkom in malim otrokom po kafičih. Zakaj pa ne? Edino leto, ko si lahko to v miru privoščiš (poleg recimo pavziranja na faksu). Odšetaš eno dopoldne, eno popoldne, otrok zaspi, na svežem zraku v vozičku (joj, groza, to ni direktno v parku pod sveže dišečim borovcem, ampak deset metrov stran v kafiču, o groza, še enkrat, kakšna lena mater), jaz pa izpijam kavo, na dolgooooooo, kolikor se le da, in ne delam nič. Ne razmišljam o kakcih, o uri, o kosilu, ma o ničemer, in to še sredi kafiča. Samo kaj, ko sem komot , pa se mi niti pod razno ne gužva v premajhnih prostorih, čez premajhna vrata in s tako malo prostora, da se mora še natakar obregniti vame. Aja, pozabljam, da so nekateri to v mladosti zamudili - in, eto ti je prilike za spotik. Zdaj pa vsi na KArlovačko! Z Vozičkom!
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 21:29:35
|
|
|
|
Bakfark
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Grozno. Greš v drug lokal. Voila! Ma jok, silim jaz točno tja kjer nisem zaželjen. Voila!
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 5.10.2011 21:39:55
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka Zdaj pa vsi na KArlovačko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.10.2011 8:02:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 9:22:11
|
|
|
|
mateyka
|
jaz sem tud hotla tko kot miljonarka, kavo sojsat počasi in redno v kakem prijetnem kafiču, samo k se je dret začela takoj ko se je voziček ustavil. še ko je (za)spala doma in sem šla kdaj za pol ure ven na kavico, je telepatsko ugotovila, kdaj sem se usedla dol in se doma zbudila in začela tulit ko sirena - kot da bi vedela da je ravno takrat pred mano postavljena kavica. quite unbelivable
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 9:28:23
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem tud hotla tko kot miljonarka, kavo sojsat počasi in redno v kakem prijetnem kafiču, samo k se je dret začela takoj ko se je voziček ustavil. še ko je (za)spala doma in sem šla kdaj za pol ure ven na kavico, je telepatsko ugotovila, kdaj sem se usedla dol in se doma zbudila in začela tulit ko sirena - kot da bi vedela da je ravno takrat pred mano postavljena kavica. quite unbelivable Enako , tak kot zdaj ima budilko v riti, da se zbudi ob 6 zjutraj . Tile njihovi senzorji, bi res rabli kak gumbek za izključit . Sicer pa mi je večkrat uspelo spit kavo, mali je dobil flaško ali kako drugo hrano v roke, pa sva činčin delala. Se je obrestovalo, ker me zdaj non stop na kavo vleče . Sam njemu se zdi fajn samo izraz "gremo na kavo", ker potem ko pridemo, moram spet eksat, ker se mu mudi drugam
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 9:32:22
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz bi bila pa vesela če bi vsaj z vozičkom lahko kam šla Sicer pa - kafic za moje otroke ki itak niso marali vozička
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 9:43:41
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka jaz sem tud hotla tko kot miljonarka, kavo sojsat počasi in redno v kakem prijetnem kafiču, samo k se je dret začela takoj ko se je voziček ustavil. še ko je (za)spala doma in sem šla kdaj za pol ure ven na kavico, je telepatsko ugotovila, kdaj sem se usedla dol in se doma zbudila in začela tulit ko sirena - kot da bi vedela da je ravno takrat pred mano postavljena kavica. quite unbelivable Enako , tak kot zdaj ima budilko v riti, da se zbudi ob 6 zjutraj . Tile njihovi senzorji, bi res rabli kak gumbek za izključit . Sicer pa mi je večkrat uspelo spit kavo, mali je dobil flaško ali kako drugo hrano v roke, pa sva činčin delala. Se je obrestovalo, ker me zdaj non stop na kavo vleče . Sam njemu se zdi fajn samo izraz "gremo na kavo", ker potem ko pridemo, moram spet eksat, ker se mu mudi drugam ej, ne boš verjela, zelo podobno je zdaj tudi pri nas sem jo "trenirala" da "greva na smetanco", sam ko tok hitro to zrihta da moram skor eksat kavo in tudi naša je petelinova nevesta - zjutraj se zbuja zgooodaj.
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 10:00:02
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ No, jaz npr., sem si otroka ravno zato omislila, da sem lahko kupila fensi voziček.. in, da se potem ne bi mogla postavljat z njim na kofetku s prijateljico? Kriminalno, ti rečem!! Jaz tudi....... Zato sem sem ga pa hodila kazat tja, kjer so me bili veseli...... Običajno je pa to bilo zunaj......pozimi pa ravno v kafičih z vozičkom nisem hodila.....ker pozimi smo itak malo zunaj in tisto urico na dan, ko sem šla z vozičkom ven, sem jo preživela na zraku in ne v nekem zakajenem lokalu (pred 4 leti se mi zdi, da se je še kadilo noter)......kjer bi rabila pol ure, da bi spravila voziček v lokal, prevrnila dva stola, prosila dva gosta, ki uživata ob svoji kavi, da se mojemu veličanstvu umakneta in osvobodila sebe bunde in otroka iz pajaca, in pol ure potem spet, da se zbašem iz lokala.......
|
|
|
|
RE: Prepovedal je vstop vozičkom! 6.10.2011 14:15:17
|
|
|
|
ronja
|
javno priznavam, da zavidam vsem mamam, ki so lahko z otrokom v vozicku spile kavo na miru user posted image jz se se ustavit nisem mogla, ker sta se oba mulota zacela dret, kot da ju iz koze vlecem user posted image no, v teoriji bi z drugim se lahko - ampak v praksi pa je bil se br. 1 zraven, tko da - no way Podpiiiis! Enkrat je kolega izsilil, da greva na kavo - joooooj, kako bi mu jo treščla v glavo! Pa 100x sem mu rekla, da to ne bo šlo, ker se bo začela dret. Ne, sej vidiš, da je čist pridna. Ja, vem, ker se šetava! Ma, daj... itd... Na koncu se mi je zdelo lažje prenašat otroka kot njega prepričevat, pa sva šla... NEVER AGAIN! še ko je (za)spala doma in sem šla kdaj za pol ure ven na kavico, je telepatsko ugotovila, kdaj sem se usedla dol in se doma zbudila Če se voziček ustavi = panika, dret se začet! Tile njihovi senzorji, bi res rabli kak gumbek za izključit Midva sva pri Ronji 1 leto iskala kak gumb, pa ga nisva našla in sva obupala. Če ga kdo najde, naj pove.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?