|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aparat za peko kruha Gorenje
28.9.2011 20:31:22   
mateyka
tiste ki imate izkušnje - a se vam tale model zdi ok?
http://www.ideo.si/a/Aparat_za_peko_kruha_BM900W_GORENJE

ali je boljše da gledam kaj takega:
http://www.ideo.si/a/aparat_za_peko_kruha_HD_9020_PHILIPS

mislim, a je velika razlika v kvaliteti aparata in v okusu kruha? saj ne vem.. a ni imel tudi Hofer neke aparate?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Aparat za peko kruha Gorenje
28.9.2011 22:07:32   
Dona84
Živjo!

Jaz sem kupila omenjen Gorenjev aparat za kruh in sem zelo zadovoljna, mislim, da je bil celo nekoliko ceneje v trgovini GA v NM. Uporabljamo ga skoraj vsak dan (pojemo ogromno kruhauser posted image ) Sploh mi je všeč, da lahko z ultra hitrim programom spečem kruh v 58min in je super, le malo bolj gost, kar mi je pa itak všeč. Ne verjamem, da malo dražji kruhomat naredi nevem kaj boljše.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2011 22:25:14   
ronja
Nimam nobenega od teh, ampak bi vzela Gorenjevega. V Hoferju pa takih strojev ne bi kupovala, sva enkrat kupila vrtalnik in nikoli več. 

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2011 21:20:08   
Vilma
Tudi mi smo v fazi nakupa novega aparata za peko kruha. Dva smo uničili, prvi je bil Clatronic, drugi MAtrix. Ker se mi ne da več menjati teh strojčkov na dve leti, bi zdaj kupila ali Gorenjevega ali Mulinexovega. Zato sprašujem tiste, ki imate omenjeni znamki, če imajo daljšo življenjsko dobo od nizkocenovnih?
Mateyka kako to, da ne kupiš strojčka z dvema gnetilkama? Saj tudi v večjem lahko spečeš manjši kruh. Drugače jaz navijam za gorenjevega. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2011 21:24:14   
ronja
Pri Gorenju je fajn, da lahko dobiš praktično katerikoli del na njihovem servisu v Črnučah. In ti ni treba celega stroja menjat zato, ker je nekdo pozabil vzet gnetilko iz kruha in veselo zarezal vanjo, recimouser posted image .
Sama imam sicer rajši za manjšo kapaciteto, ker navadno delam manjše kruhe (pa rajši večkrat svežega) in je lepši, če je posodica manjša. Ampak vsaj 900 g do 1 kilo kruha pa že mora naredit (torej iz pol kile moke).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.10.2011 9:53:24   
mateyka
Vilma, neki tazga kot ronja pravi - raje večkrat pa sveže user posted image sicer pravijo da je bolje 2 gnetilki, če se ena pokvari, samo nekak se mi ne da velikana kupovat samo zaradi gnetilke. sicer bom jaz po moje morala katero od vas morit da mi pošlje del iz servisa (če se pokvari), samo računam na to da mam še neki pravih prijateljev tukaj, ki se jim bo dalo bit usmiljen v tem materialnem-ego svetu user posted image

p.s. tole vlečem na švedsko (laponija), ker tam ni pekarn in bom znorela, če bom morala še enkrat jest une trajne kruhe.. saj polarni je še ok, samo skoz to žulit, pa tud ne bi. da ne govorim kak šok bo to za našo Inaro - ni kruha user posted image we cant`t have that, right? user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 1.10.2011 9:58:03 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.10.2011 20:30:39   
Vilma
Evo pa sem ga kupila.user posted image Danes v Mercatorju MUlinexov aparat za peko kruha znižan za 50% na 65 evrov. user posted image Z dvma gnetilkama, jutri ga takoj sprobam. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.10.2011 20:46:39   
tulpek
A  veš a je v akciji in ga lahko kupim tudi kje drugje v merkatorju? Že kak mesec razmišljam o tem nakupu...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.10.2011 21:04:31   
mateyka
Vilma, a to v Mercator tehnika centru ali so tudi v hipermarketih?

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.10.2011 8:41:12   
Vilma
Kupila sem ga v Mercatorjevem hipermarketu v Postojni. Pred vhodom v trgovino so imeli znižane male gospodinjske aparate in ostalo drobnarijo. Ta je bil zadnji, menda čistijo neke zaloge. Ne vem pa, če imajo tako akcijo po vseh Mercatorjih po Sloveniji?
Je pa ta model ow5000XXL: http://www.revijaanja.si/aktualno/Akcije/Naj-disi-po-domacem-kruhu.html
Kupila sem tudi nov fen, ki je bil tudi znižan za 50%. user posted image
So pa imeli še Remingtonov ravnalnik las, Remingtonov pristriževalnik za brado s ful nastavki, pa nek aparat za delat sodavico...

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.10.2011 9:43:06   
tulpek
Aha, poznam, pri nas imajo tudi občasno takšna čiščenja. Bom šla pokukat, če bo kaj sreče...

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2011 17:10:24   
johnsmith
IZVIRNO SPOROČILO: Dona84

Živjo!
Jaz sem kupila omenjen Gorenjev aparat za kruh in sem zelo zadovoljna, mislim, da je bil celo nekoliko ceneje v trgovini GA v NM. Uporabljamo ga skoraj vsak dan (pojemo ogromno kruhauser posted image ) Sploh mi je všeč, da lahko z ultra hitrim programom spečem kruh v 58min in je super, le malo bolj gost, kar mi je pa itak všeč. Ne verjamem, da malo dražji kruhomat naredi nevem kaj boljše.
  - jaz sem Gorenje BM900W kupil konec septembra v Merkurju in mi je do sedaj uspelo samo uničiti ene 4-5 kg  pripravljenih mešanic za kruh iz Hoferja, Tuša in Mercatorja.
Karkoli sem poskusil, po kateremkoli receptu in programu  - vse je bilo zgoraj za silo pečeno, spodaj pa surovo, lepljivo. Zraven tega je imel še slabo narejen podstavek in je med mešanjem skakal sem in tja po pultu.
  Sem nesel nazaj v Merkur s prošnjo za zamenjavo za Moulinex ali vračilo denarja, pa so ga poslali na Gorenje servis, od koder sem te dni dobil enakega.
Ga sploh ne razpakiram, dokler ne dobim enega samega recepta za točno ta kruhomat. Dona84, pišeš, da je tebi to uspelo, pa prosim za vsaj en recept za ta kruhomat. Vsaj enkrat naj uspe, da vidim, kaj delam narobe.

(odgovor članu Dona84)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.12.2011 11:06:33   
Poly83
Mi smo zaradi celiakije kupili Moulinexov aparat za peko kruha. Ima tudi program za kruh brez glutena. Prvi naš kruhek je bil res odličen :)
Res priporočam! Sicer je res malo dražji, se pa splača. Sem se pozanimala tudi kako je s servisom in je servis tudi v Sloveniji.

(odgovor članu johnsmith)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?