johnsmith -> RE: Aparat za peko kruha Gorenje (11.11.2011 17:10:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dona84 Živjo! Jaz sem kupila omenjen Gorenjev aparat za kruh in sem zelo zadovoljna, mislim, da je bil celo nekoliko ceneje v trgovini GA v NM. Uporabljamo ga skoraj vsak dan (pojemo ogromno kruha[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ) Sploh mi je všeč, da lahko z ultra hitrim programom spečem kruh v 58min in je super, le malo bolj gost, kar mi je pa itak všeč. Ne verjamem, da malo dražji kruhomat naredi nevem kaj boljše. - jaz sem Gorenje BM900W kupil konec septembra v Merkurju in mi je do sedaj uspelo samo uničiti ene 4-5 kg pripravljenih mešanic za kruh iz Hoferja, Tuša in Mercatorja. Karkoli sem poskusil, po kateremkoli receptu in programu - vse je bilo zgoraj za silo pečeno, spodaj pa surovo, lepljivo. Zraven tega je imel še slabo narejen podstavek in je med mešanjem skakal sem in tja po pultu. Sem nesel nazaj v Merkur s prošnjo za zamenjavo za Moulinex ali vračilo denarja, pa so ga poslali na Gorenje servis, od koder sem te dni dobil enakega. Ga sploh ne razpakiram, dokler ne dobim enega samega recepta za točno ta kruhomat. Dona84, pišeš, da je tebi to uspelo, pa prosim za vsaj en recept za ta kruhomat. Vsaj enkrat naj uspe, da vidim, kaj delam narobe.
|
|
|
|