Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 10:03:22
|
|
|
|
Tutan
|
Mislim, da ima Ikea nekaj takšnega (ne me držat za besedo, ker zdaleč nisem 100%). Drugače pa do kakšnega mizarja, znajo takšne zadeve narediti čisto poceni....
|
|
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 13:22:26
|
|
|
|
kalbo
|
Zraven sušilca dobiš posebne nogice in komot postaviš sušilca na pralni stroj. Bo stabilnejše od kakršnekoli omare.
|
|
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 18:47:45
|
|
|
|
*bubi*
|
Vmes se dajo posebne vakuumske nogice, pa je čisto dovolj stabilno, tudi med centrifugo
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 19:00:35
|
|
|
|
blaža
|
Mi imamo tudi eno nad drugim in ni problema z nogicami,..
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 20:53:09
|
|
|
|
trobentica123
|
Mi imami sušilca čist enostavno na pralnem stroju že kakih 8 let, pa ni bilo nikoli problema. Mislim da se ne rabiš sekirat..!
|
|
|
|
RE: "razdelilna" omara za stroj in ... 23.9.2011 21:47:42
|
|
|
|
Urša
|
Mi imamo to. Je fajn, ker se ven izvleče in lahko gor zlagaš. Kupila sem na Mimovrste.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?