"razdelilna" omara za stroj in sušilca (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

kralj matjaž -> "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 9:43:51)

Pozdravljene,
sušilni stroj bi rada postavila na pralni stroj, pa mi vse skupaj zgleda nekam nestabilno. Sem pa videla enkrat po televiziji takšno omaro. Ob straneh je bila iverka in vmes med pralnim in sušiknim je bila polica, tako da sušilni ni bil direkt na pralnem stroju.
Ve katera kje bi lahko kaj takega kupila?
Hvala in lp!

Tutan -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 10:03:22)

Mislim, da ima Ikea nekaj takšnega (ne me držat za besedo, ker zdaleč nisem 100%).
Drugače pa do kakšnega mizarja, znajo takšne zadeve narediti čisto poceni....

kalbo -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 13:22:26)

Zraven sušilca dobiš posebne nogice in komot postaviš sušilca na pralni stroj. Bo stabilnejše od kakršnekoli omare.

*bubi* -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 18:47:45)

Vmes se dajo posebne vakuumske nogice, pa je čisto dovolj stabilno, tudi med centrifugo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

blaža -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 19:00:35)

Mi imamo tudi eno nad drugim in ni problema z nogicami,..

trobentica123 -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 20:53:09)

Mi imami sušilca čist enostavno na pralnem stroju že kakih 8 let, pa ni bilo nikoli problema. Mislim da se ne rabiš sekirat..!

Urša -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (23.9.2011 21:47:42)

Mi imamo to. Je fajn, ker se ven izvleče in lahko gor zlagaš. Kupila sem na Mimovrste.

Felicita -> RE: "razdelilna" omara za stroj in sušilca (24.9.2011 10:19:19)

se še jest priklopim, jest mam pa težavo, da imam mini mini pralni stroj (33 cm v globino) in bom kupila sušilca. valda tok 'plitkega' ni, pralnega pa gor ne bi postavljala... kaka ideja kako rešit?

Stran: [1]