|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Druga nosečnost
19.9.2011 19:48:09   
divans1
Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Druga nosečnost
19.9.2011 19:57:26   
Taddy78
V tej nosečnosti se mi je trebuh zelo hitro videl. V 3.mesecu sem si morala kupiti nosečniške hlače, ker trebuha enostavno več nisem nikamor spravla, pa tudi videli so vsi, tako da ni šans, da bi probala kaj skriti.
Brcike...v prvi nosečnosti 17. teden, sedaj pa sem v 16.tednu, ko sem recimo dolgo sedela za računalnikom in so me hlače samo malo tišale pod trebuh čutila premike, ki sicer niso bili tako intenzivni kot pri sinu, jih pa ni bilo mogoče zgrešit.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.9.2011 20:17:35   
tix
trenutno sem v 22t, trebuh se mi je res začel prej poznati in imam precej večjega kot prvič, brce sem pa obakrat okrog 19 t začutila

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.9.2011 21:01:35   
Medea10
Uf, v prvo se ni in ni hotlo poznat. Vsi so me čudno gledali, kje imam trebuh glede na trajanje nosečnosti. Zdaj v drugo pa sem že v 27. tednu taka kot sem v prvo bila pri 42. tednih (brez pretiravanja). Brce sem v prvo čutila okoli 20. tedna, zdaj v drugo pa že v 16.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.9.2011 21:21:33   
ronja
Res. Drugič me je sodelavka vprašala, če sem noseča že v 2. mesec, prvič mi pa še v 5. nihče ni verjeluser posted image .
Kar se brc tiče, sem jih vedno čutila že v 14. tednu, tokrat (3.) pa še en dan prejuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2011 9:15:07   
Star_a
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??

V drugi nosečnosti sem si že pri 3 mesecih morala kupit hlače večje številke.brcike oz. metuljčke  sem pa isto začutila okrog  14 tedna

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2011 12:45:11   
butt3rfly
v drugi nos. sem začela nositi nos. hlače že v 7. tednu, bušek se mi je videl že nekje v 5tem tednu. prve brce sem začutila v 16. tednu, če se prav spominjam. pravzaprav je bilo v 2. nosečnosti vse prej in vse v večjem obseguuser posted image

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu Star_a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2011 13:27:56   
Janyna
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ne pri meni se ni poznal, mogoče pol mesca prej. Tam pri 5 mescih nisem mogla več tajit, pri 1. nosrečnosti pa se mi še v 6 mescu ni ne vem kaj videlo. Ja brce sem začutila par tednov prej.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?