Druga nosečnost (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

divans1 -> Druga nosečnost (19.9.2011 19:48:09)

Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??

Taddy78 -> RE: Druga nosečnost (19.9.2011 19:57:26)

V tej nosečnosti se mi je trebuh zelo hitro videl. V 3.mesecu sem si morala kupiti nosečniške hlače, ker trebuha enostavno več nisem nikamor spravla, pa tudi videli so vsi, tako da ni šans, da bi probala kaj skriti.
Brcike...v prvi nosečnosti 17. teden, sedaj pa sem v 16.tednu, ko sem recimo dolgo sedela za računalnikom in so me hlače samo malo tišale pod trebuh čutila premike, ki sicer niso bili tako intenzivni kot pri sinu, jih pa ni bilo mogoče zgrešit.

tix -> RE: Druga nosečnost (19.9.2011 20:17:35)

trenutno sem v 22t, trebuh se mi je res začel prej poznati in imam precej večjega kot prvič, brce sem pa obakrat okrog 19 t začutila

Medea10 -> RE: Druga nosečnost (19.9.2011 21:01:35)

Uf, v prvo se ni in ni hotlo poznat. Vsi so me čudno gledali, kje imam trebuh glede na trajanje nosečnosti. Zdaj v drugo pa sem že v 27. tednu taka kot sem v prvo bila pri 42. tednih (brez pretiravanja). Brce sem v prvo čutila okoli 20. tedna, zdaj v drugo pa že v 16.

ronja -> RE: Druga nosečnost (19.9.2011 21:21:33)

Res. Drugič me je sodelavka vprašala, če sem noseča že v 2. mesec, prvič mi pa še v 5. nihče ni verjel[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].
Kar se brc tiče, sem jih vedno čutila že v 14. tednu, tokrat (3.) pa še en dan prej[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

Star_a -> RE: Druga nosečnost (20.9.2011 9:15:07)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Zanima me, tiste, ki ste bile drugič noseče, ali se res trebušček prej pozna, kdaj se je vam začel poznati drugič in kdaj ste začutile prve brcike drugič, tudi prej??

V drugi nosečnosti sem si že pri 3 mesecih morala kupit hlače večje številke.brcike oz. metuljčke  sem pa isto začutila okrog  14 tedna

butt3rfly -> RE: Druga nosečnost (20.9.2011 12:45:11)

v drugi nos. sem začela nositi nos. hlače že v 7. tednu, bušek se mi je videl že nekje v 5tem tednu. prve brce sem začutila v 16. tednu, če se prav spominjam. pravzaprav je bilo v 2. nosečnosti vse prej in vse v večjem obsegu[sm=smiley1.gif]

Janyna -> RE: Druga nosečnost (20.9.2011 13:27:56)

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ne pri meni se ni poznal, mogoče pol mesca prej. Tam pri 5 mescih nisem mogla več tajit, pri 1. nosrečnosti pa se mi še v 6 mescu ni ne vem kaj videlo. Ja brce sem začutila par tednov prej.

Stran: [1]