|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krščanski vrtec
16.9.2011 8:52:20   
tashq
živijo!

mene pa samo zanima, ali mora biti otrok krščen, če hoče biti sprejet v krščanski vrtec? malo hočem vpisati v baragov vrtec v kranju.

hvala:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krščanski vrtec
16.9.2011 11:02:37   
Claudi
a to je isto kot župnijski vrtec?Pr ns je sam župnik ravnatelj vrtca, naš mali je tam že kar nekaj časa, pa niso nič o krstu spraševali, ga namreč tudi nima...

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2011 13:31:20   
Ploha
pri nas niso nič spraševali, je tudi župnik ravnatelj vrtca, ampak živimo na vasi in se vsi med samo poznajo, tako da župnik točno ve, kdo je krščen in kdo ne...vsi ti otroci, ki jih poznam, so krščeni...

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2011 18:49:25   
tashq
O.
hvala vama za odgovore.
jap, tukaj je tut župnik ravnatelj oz. vsaj to vem, da je treba njemu prijavnico odnest. ko sm to slišala, sm se mal ustrašla, da morajo biti potem otroci krščeni.sam zgleda pol, da ne, ker tudi na prijavnici nič kaj takega ne sprašujejo.

lp

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.9.2011 11:39:26   
benika
A to jo vpisuješ za drugo leto? Jaz imam v tem vrtcu oba najmlajša, tudi tavečji ga je obiskoval do letošnjega septembra. Moji otroci so vsi krščeni, kar pa ni pogoj za vpis v vrtec. A drugače ste verni al kako?

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.9.2011 12:02:07   
ajsek
Ne vem, kako je s pogoji za vpis, vem pa, da v Baragovem vrtcu molijo pred kosilom in da občasno tudi obiščejo jutranjo mašo. Če te take stvari motijo, otroka raje vpiši kam drugam, da ne bo potem drame.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.9.2011 13:42:07   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Ne vem, kako je s pogoji za vpis, vem pa, da v Baragovem vrtcu molijo pred kosilom in da občasno tudi obiščejo jutranjo mašo. Če te take stvari motijo, otroka raje vpiši kam drugam, da ne bo potem drame.

Se strinjam. Če otroka vpisuješ le zaradi tega, da bi dobila prostor in z vero nimate nič skupnega, potem ti Baragov vrtec odsvetujem. Kot je rekla ajsek, otroci molijo pred obroki, občasno sodelujejo pri dopoldanski maši, na splošno je program vrtca bolj versko usmerjen.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.9.2011 13:49:14   
pelin
Zadev v krščanskih vrtcih ne poznam preveč dobro,ker glede njih nimam posebnih izkušenj....mi je pa nekako logično, da če je vrtec krščanski, da so v njem otroci vernih, krščansko usmerjenih staršev, ki svoje otroke ponavadi  krstijo...Verjetno to nimajo napisano med pogoji, ker se to samo po sebi razume...po pravici povedano tudi ne vidim smisla zakaj bi potem, če nisi verna in posredno potem tvoj otrok ni krščen, otroka vpisala k njim...Ker sem imela pred tremi leti pomočnico, ki je nekaj časa delala pri njih, sem preko nje nekaj izvedela o teh zadevah.Sama ni bila zadovoljna tam, ker ni ravno veren človek in pravi, da so tam preveč verske vsebine, pa molitev in tako naprej... 

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.9.2011 8:28:55   
tashq
O.
hčerko sem mislila vpisati to leto, če imajo kaj prostora še, ker nam je zelo blizu, vrtec, ki smo ga pa že dobili je pa 15 min stran.
mene osebno ne moti, če so v vrtcu verske vsebine, ker sem bila sama vzgojena v krščanskem duhu-imam vse od krsta do birme. hčerka pa ni krščena zato, ker ji mislim pustiti možnost, da se bo sama odločila, katero vero bo izbrala, ko bo dost stara. malo pred začetkom verouka-ko bo stara 6 let, jo mislim vprašat, če hoče hodit na verouk in če se bo odločila, jo bomo pa takrat krstili.
še vprašanje: verjetno otrok v jaslih v krščanskem vrtcu  še ne morejo naučiti ne molit pa ne hodit k maši. saj še ne govorijo nekateri, pa tudi molitvice se bolj težko zapomnijo pa mislim, da so težko pri miru 1 uro pri maši.ali pač?

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
20.9.2011 8:51:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tashq)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.9.2011 13:15:27   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tashq

O.
hčerko sem mislila vpisati to leto, če imajo kaj prostora še, ker nam je zelo blizu, vrtec, ki smo ga pa že dobili je pa 15 min stran.
mene osebno ne moti, če so v vrtcu verske vsebine, ker sem bila sama vzgojena v krščanskem duhu-imam vse od krsta do birme. hčerka pa ni krščena zato, ker ji mislim pustiti možnost, da se bo sama odločila, katero vero bo izbrala, ko bo dost stara. malo pred začetkom verouka-ko bo stara 6 let, jo mislim vprašat, če hoče hodit na verouk in če se bo odločila, jo bomo pa takrat krstili.
še vprašanje: verjetno otrok v jaslih v krščanskem vrtcu  še ne morejo naučiti ne molit pa ne hodit k maši. saj še ne govorijo nekateri, pa tudi molitvice se bolj težko zapomnijo pa mislim, da so težko pri miru 1 uro pri maši.ali pač?

Tule te moram razočarat, ker vrtec že tako ali tako poka po šivih. Jaz bi bila na tvojem mestu vesela, da imate dobljeni vrtec samo 15 min stran. Lani so nekatere punce iz Stražišča vrtec dobile na Golniku.
Glede obiskovanja maše....tudi enoletniki jo obiskujejo.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2011 9:59:09   
tashq
benika:
hvala za odgovor in info, da je vrtec že poln.malo sem tudi razmislila pa verjetno potem tako ali tako ne bi v baragov vrtec vpisovala, ker se je mala že fletno navadila in da bi jo zdaj iz rutine vlekla...:(
smo pa dobili mi vrtec v dupljah, ker smo prej v naklem živeli, tako da se golnik in duplje res minimalno razlikujeta.sem pa seveda res vesela, da smo sploh kje dobili mesto.:) bomo v kranju poskusili naslednje leto:)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2011 23:52:16   
Ploha
pri nas v jaslih pred zajtrkom molijo Sveti angel, popoldne pa pojejo pesmi...nekateri pri miru, nekateri ne :D

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?