benika -> RE: krščanski vrtec (20.9.2011 13:15:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tashq O. hčerko sem mislila vpisati to leto, če imajo kaj prostora še, ker nam je zelo blizu, vrtec, ki smo ga pa že dobili je pa 15 min stran. mene osebno ne moti, če so v vrtcu verske vsebine, ker sem bila sama vzgojena v krščanskem duhu-imam vse od krsta do birme. hčerka pa ni krščena zato, ker ji mislim pustiti možnost, da se bo sama odločila, katero vero bo izbrala, ko bo dost stara. malo pred začetkom verouka-ko bo stara 6 let, jo mislim vprašat, če hoče hodit na verouk in če se bo odločila, jo bomo pa takrat krstili. še vprašanje: verjetno otrok v jaslih v krščanskem vrtcu še ne morejo naučiti ne molit pa ne hodit k maši. saj še ne govorijo nekateri, pa tudi molitvice se bolj težko zapomnijo pa mislim, da so težko pri miru 1 uro pri maši.ali pač? Tule te moram razočarat, ker vrtec že tako ali tako poka po šivih. Jaz bi bila na tvojem mestu vesela, da imate dobljeni vrtec samo 15 min stran. Lani so nekatere punce iz Stražišča vrtec dobile na Golniku. Glede obiskovanja maše....tudi enoletniki jo obiskujejo.
|
|
|
|