Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 13:56:09
|
|
|
|
katy83
|
že imaš novo vozniško? kartico? če ne, pač pusti, pa si potem to skupaj porihtaj, če hočeš...ampak potem je možno, da boš morala vsakih 5 let hodit na zdravniški pregled Vsaj jaz imam tako, sicer ne zaradi očal, ampak mislim, da je podobno. Nisem pa ziher.
|
|
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 14:43:34
|
|
|
|
asso
|
Pri meni je podobno... pa se ne obremenjujem. če mi bodo kdaj kaj policaji rekli zakaj nimam očal na sliki jim bom rekla, da če ne vejo, da so sedaj očala moderna :) in da jih imam zaradi mode, ne zaradi nevidnosti :)
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 15:46:45
|
|
|
|
petea
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Pri meni je podobno... pa se ne obremenjujem. če mi bodo kdaj kaj policaji rekli zakaj nimam očal na sliki jim bom rekla, da če ne vejo, da so sedaj očala moderna :) in da jih imam zaradi mode, ne zaradi nevidnosti :) Oni pa ti bodo odgovorili, da če ne veš, da je sedaj moderno, da ti napišejo kazen ...
|
|
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 15:52:32
|
|
|
|
petea
|
Če nosiš med vožnjo dioptrijska očala, jih moraš imeti vpisana tudi v vozniški. Se pa v naslednjih mesecih ob uvajanju vozniških v obliki kartic nekaj spet spreminja zakon glede tega, da bo potrebno na vsakih 10 let delati zdravniške preglede, ki bodo pogoj, da ti izdajo novo vozniško kartico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.8.2011 20:27:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 21:17:06
|
|
|
|
K_a_t_i
|
NIsem še slišala, da bi komu težili, ker bi vozil z očali pa jih nima vpisanih v vozniško. To pa bi res bila zajebancija. Ne vem no, pomojem pa take barabe policisti vendarle niso.
|
|
RE: očala in vozniški izpit 30.8.2011 21:24:17
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kot so ti svetovali, reces da imas ocala kot modni dodatek.
|
|
|
|
RE: očala in vozniški izpit 31.8.2011 7:54:30
|
|
|
|
november2010
|
jaz nosim očala že odkar vem sama zase a so mi jih po nekem čudnem naključju pozabili vpisati v vozniško.... v 10 letih odkar imam izpit še nisem imela nobenih problemiv zarad tega, pa se mi tudi ne zdi taka zadeva da bi lahko okrog nje kaj hudo komlicirali
|
|
RE: očala in vozniški izpit 1.9.2011 11:29:29
|
|
|
|
darja.mark
|
Meni je pisalo 'vozi z očali'. Pa so me enkrat ustavli, itak, mela sem leče. Mi je rekel zakaj ne vozim z očali, pa sem sam pač rekla da zato ker imam leče. Ni več nič komentiral. So mi pa naslednjič vpisali v vozniško tudi leče.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.