|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvajanje
10.8.2011 8:51:05   
Monika76
Pozdravljeni.

Potrebovala bi pomoč, nasvete, izkušnje.

Moj sin bo septembra star 3 leta in v začetku julija letos sva pričela z odvajanjem od pleničke. V začetku ni bilo posebnih problemov, malo lulanja mimo, v hlače, ampak po tednu, desetih dneh si je že sam slekel hlače in šel lulat.
Malo je imel težav s kakanjem, ampak to vem, da traja malo dlje.
Sedaj pa imamo par dni že težave. Noče skoraj nič jesti, piti. kakal ni že 5 dni. Začel je spet lulati v hlače. Koga nahecam, da dava dol hlače, da bi lulal, sploh ne more. Potem se pa v hlače polula. 
Sicer je normalno dobre volje, ne toži, da bi ga kaj trebušček bolel. Tudi ne zahteva pleničke za kakanje.
Ne vem, mogoče smo mu preveč težili z lulanjem in ga preveč spraševali.  Zanimivo mi je, da se je to zdaj pojavilo. Škoda mi je, da bi mu dala plenico, ker je že skoraj 1 mesec brez in tudi star se mi že zdi dovolj.
Zanima me, ali ste imele podobne izkušnje, ali je to samo faza...

Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odvajanje
10.8.2011 11:21:17   
Najaa
Meni vsi govorijo, da je faza. Naša tamala je brez plenice cca 1,5 mesreca in kakšnih 14 dni ji vsakič mal uide v hlačke. Kar mi je zelo fascinantno je to, da v vrtcu, se ji pa to ne dogaja. user posted image Ne vem, mogoče faza, mogoče preizkušanje kako dolgo bom strpna... S kakanjem je pa tako, da v vrtcu ne kaka, doma pa šele zvečer in to po tem, ko gre ene 3x na wc, da bo lualala, a v bistvu jo tišči kakat.
Jaz ji sam menjam hlačke, rečem ji včasih da škoda, ker so hlačke spet mokre, kakšne večje panike pa ne delam.

(odgovor članu Monika76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

vrtec
ninola

Ali ste dobili vrtec ali boste situacijo rešili kako drugače? Kako? Otrok bo,...

pri starih starših (43%)

pri prijateljici (0%)

v zasebnem vrtcu (19%)

drugje (38%)

Število vseh glasov: 58

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!