Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 9.8.2011 21:31:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sicer s 3-mesečnikom nisem šla na morje, ampak če bi pa šla, bi ga pa namazala, ja.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 9.8.2011 22:39:03
|
|
|
|
hubi
|
Nič mazat, preveč kemije. Striktno senca, pokrivalo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.8.2011 23:53:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 7:57:27
|
|
|
|
Zoja Lara
|
Se pridružujem nekaterim ostalim. Ne mazat takega drobnega in mladega bitja. Saj je dobovolj, če je v senci- malo pa lahko sončka pride do njega, samo ne glih ob 12ih in tam okoli.
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 8:11:04
|
|
|
|
Najaa
|
Nisem mazala. Majčko gor, kapico ko si na soncu, v senci ga pa tudi ne bo kar ožgalo.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 12:56:54
|
|
|
|
roladica
|
Naša je bila tudi tri mesece stara. Nismo je mazal, če si v senci ni potrebe.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 13:59:37
|
|
|
|
naja17
|
Mi smo bli tud na morju, ko je bil 3,5 mesecev, pa sem vzela s sabo justovo 30ko, sam na koncu ga nisem mazala ...
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 10.8.2011 14:03:48
|
|
|
|
pajkolina
|
Nič mazat.
|
|
|
|
RE: dojenček in kreme za sončenje... da/ne? 24.8.2011 20:41:46
|
|
|
|
pearl
|
Jaz svoja otroka in sebe mažem z super kremo Daylong - ne vsebuje nobenih dišav in je prav namenjena dojenčkovi koži. Jaz sem pričela z mazanjem okrog 6 meseca, ker prej ni bilo potrebe, gledam le, da so vsaj noge zaščitene, ker so v vozičku najbolj izpostavljene, pa sedaj tudi rokice. Značilnosti - poseben preparat za zaščito dojenčkov do prvega leta starosti in ljudi z izjemno občutljivo kožo - ne vsebuje kemičnih filtrov in dišav - zaščitno delovanje temelji na mikropigmentih Uporaba - nanesite neposredno pred sončenjem - nanesite izdatno količino, najbolje dvakrat zaporedoma - izdelek je vodoodporen - po daljšem kopanju ga ponovno nanesite Posvetuj se v lakarni s farmacevti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?