|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Banalen "problem", ki to sploh ni
28.7.2011 15:49:40   
Kerensa*
Slednje pa očitno še ne. user posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 76
28.7.2011 17:10:25   
Vijoličarka
Ja, no. Tole zgodbo je povedal Janez. Zanimivo bi bilo slišati tudi Petrovo in Franckino plat. 

V glavnem, zdi se mi, da imata Peter in Janez še več časa, kot njuni ženi, Janez je pa goflja na kvadrat.

Strinjam se s TT, da bi Pepca bolje naredila, če bi Petru 'odtrgala jajca', ne pa da je šla telefonariti ljubosumni ženi.

Občutek imam, da vse štiri hkrati privlači in moti, kako Pepca živi oziroma upa živeti. Najbrž domišljija dela sto na uro. Moški sanjarijo, da 'če je že taka', bi morda tudi oni lahko bili deležni kakšne blažene urice, ženske ji morda potihem zavidajo, hkrati so na preži, da jim ne ukrade moža.

V glavnem, mislim da jih je Pepca nevede in nehote precej vznemirila.

Končalo se je dobro, da se bolje ne more. Peter in Janez ne sanjarita več v dvoje o drugih mačkah, ampak se več ukvarjata s svojima mačkama doma. Slednjima je najbrž to všeč. Tudi Pepci nič ne manjka.

Samo za Janeza se malo bojim, da mu je Kerensa preveč všeč. user posted image   

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 77
28.7.2011 17:11:51   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Cel tvoj odgovor realno razumem, ampak tole pa... user posted image user posted image

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 78
28.7.2011 17:24:46   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Cel tvoj odgovor realno razumem, ampak tole pa... user posted image user posted image

Družno smo ugotovili, da je Janez velika goflja in da zato lahko nastanejo problemi. Mogoče je mislil, da bo dobil kaj plus točk pri Pepci, če ji bo te štorije pravil (in morda še malo pretiraval zraven). Skratka, da ne bo še tebe skušal spraviti v kakšno štrenašto zmešano štorijo.

Definitvno bi pa pazila, kaj temu človeku govoriš.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 79
28.7.2011 17:26:56   
Kerensa*
Skratka, da ne bo še tebe skušal spraviti v kakšno štrenašto zmešano štorijo.

Ne more mi bolj zbrkljati življenja, kakor sem si ga že davno predtem zbrkljala sama. user posted image

Ampak sem razumela point, ja.

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 28.7.2011 17:27:12 >

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
28.7.2011 17:38:54   
Colt
Prebral samo prvi post. Moj komentar....DIPO za preCednika! Tueouerk (al kako se že reče) se lahko skrije...user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 81
28.7.2011 17:40:04   
Kerensa*
user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=xwgAOYlpzAc

user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 82
28.7.2011 19:42:11   
Rožica I

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.
Aja, keri od udeleženih je pa tebi povedal zgodbico?

Janez.

Ja, valjda da Janez, ne! Če pa je Kerensa Pepca (Kardelj) user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
28.7.2011 19:45:18   
Kerensa*
A zdaj sem pa že (sveta) Marija in Pepca (Kardelj) istočasno?! user posted image

Zakaj pa me nihče ne označi za Francko? user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 84
28.7.2011 20:04:36   
mateyka

A zdaj sem pa že (sveta) Marija in Pepca (Kardelj) istočasno?! user posted image

Francka je preveč ljubosumna, ti pa sanjaš o skrivnem ljubimcu..

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 85
28.7.2011 20:07:22   
Kerensa*
Jaz nič ne sanjam o ljubimcu... samo pravim, da ga nimam... žal. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 86
28.7.2011 20:16:25   
mateyka

Jaz nič ne sanjam o ljubimcu... samo pravim, da ga nimam... žal. user posted image

isto s*****, drugo pakovanje user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
28.7.2011 20:18:16   
Kerensa*
Ja, dejstvo ostaja enako - nimam ljubimca, nimam odprte zveze in nisem zaposlena... torej nisem Pepca. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 88
28.7.2011 20:31:19   
mateyka

Ja, dejstvo ostaja enako - nimam ljubimca, nimam odprte zveze in nisem zaposlena... torej nisem Pepca. user posted image

jah, Francka tud ne user posted image saj pravim že od začetka - ti si Marija user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 89
28.7.2011 20:36:31   
Kerensa*
Naj mi Bog pomaga (če sem že Marija). user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 90
28.7.2011 22:27:22   
arabela*

sem pomislila, da si morda Franckauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 91
28.7.2011 22:28:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Francka je preveč ljubosumna, ti pa sanjaš o skrivnem ljubimcu..

zakaj je že morda lahko ljubosumna? user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 92
28.7.2011 22:32:14   
mateyka

Naj mi Bog pomaga (če sem že Marija). user posted image

ne skrbi, mogoče si Marija Magdalena user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 93
29.7.2011 12:27:04   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
zakaj je že morda lahko ljubosumna?

Francka?
Po mojem mnenju zato, ker ima prenizko samozavest in preslabo samopodobo in ji posledično vsaka ženska v Petrovi bližini predstavlja grožnjo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 94
30.7.2011 22:08:52   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
zakaj je že morda lahko ljubosumna?

Francka?
Po mojem mnenju zato, ker ima prenizko samozavest in preslabo samopodobo in ji posledično vsaka ženska v Petrovi bližini predstavlja grožnjo.

Saraya je drugače mislila...user posted image Če tebe (ki sanjaš o ljubimcu) označimo za Francko, potem se potrjuje misel, da je Francka ljubosumna, ker sama vara/hoče varat...
Sicer pa drugače dober odgovor...Jst tut mislim, da ni nujno, da ljubosumnež sodi po sebi, ampak je vzrok (po moje celo največkrat) v slabi samopodobi...

Sicer pa ne razumem, zakaj se vedno govori o ljubosumju z negativnim prizvokom...Ljubosumje ima to nalogo, da partnerja aktivira in ga pripravi do tega, da se bori za svojega partnerja, seveda ob realni nevarnosti. In ljubosumje je za moje pojme čist normalna reakcija človeka na recimo varanje ali pa na flirtanje (seveda s predpostavko, da je človeku zvestoba vrednota). Problem nastane, če je ljubosumje petirano oz. brez povoda...(ne govorim o konkretnem primeru, ker je jasno, da Francka pretirava z ljuibosumjem-če lahko verjamemo Kerensini presoji)

< Sporočilo je popravil picola1 -- 30.7.2011 22:09:27 >

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 95
1.8.2011 22:06:36   
petea
Kerensa,
tudi meni se ni dalo razmišljati, kdo je partner od koga.

Pri izmišljanju imen v takšnih primerih pomaga lažjemu sledenju zgodbe naslednji način: partnerjem, ki spadajo skupaj, daš imena na isto črko (npr. Janez in Julija iz Jasne ulice na Jesenicah, Tamara in Tone iz Tovarniške ceste v Trbovljah ...).

Odnosi med ljudmi so tako preglednejši.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 96
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?